Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit: Košarkaš Partizana pred finale Kupa "pustio strim", zaigrao poznatu igricu

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plejmejker nije bio licenciran za takmičenje..

  • 1
Džejlin Smit, KK Partizan Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 85:79. Crno-beli su imali prednost posle prvog dela, ali su u nastavku poklekli i ostali bez drugog trofeja u aktuelnoj sezoni.

Izabranici Željka Obradovića su se pred ovaj meč opuštali na razne načine, a Džejlin Smit je nekoliko sati pred finalnu partiju na Tviču strimovao poznatu igricu .

Naime, radi se o virtuelnoj pucačkoj igri Apex Legend, koja je samo 28 dana od objavljivanja 2019. godine došla do 50 miliona igrača i izazvala buru u gejmerskom svetu.

Inače, Tvič je dizajniran da bude platforma za popularni sadržaj, uključujući eSports kratke turnire, lični strim od idividualnih igrača, i tok šou vezan za gejming

Podsećanja radi, pomenuti košarkaš nije bio licenciran za Kup takmičenje, a njegove partije u Partizanu su, bar za sada, ispod očekivanih.

Njegov "strim" možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Džejlin Smit nakon pobede protiv Asvela objasnio zašto je došao u Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. februar 2024 | 10:29

    Добра идеја да се преквалигикују сви, пошто им кошарка нешто слабије иде, што им Звезда сугерише сваке године и повећава им комплексе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA