Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić obuo specijalne patike za Ol star: Logo krije posebno značenje koje mnogi nisu razumeli

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oprema je potpuno prilagđena i brendirana za Nikolu

  • 2
Nikola Jokić, patike Foto: Tanjug/AP, USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ekipa Istoka pobedila je Zapad sa 211:186 u ovogodišnjem Ol star meču, a i pored poraza, svi košarkaši, među kojima je Nikola Jokić, odlično su se zabavili i uživali. 

Za navijače na ovim prostorima, Nikola Jokić i Dončić su bili u prvom planu. Balkanski dvojac se odlično zabavljao tokom vikenda, a njihovi štosevi postali su pravi hit na mrežama.

Kada je o onom, nešto ozbiljnijem delu reč, za ovu priliku Nikola Jokić je obuo specijalne patike. Reč je o brendu "361" koji je njegov sponzor i čiju opremu nosi od pre nekoliko meseci. Tako, za ovu priliku kreirane su posebne, roze, patike koje su, i te kako, bile zapažene tokomk meča. 

Zanimljivo, do sada, Nikola je nosio nekoliko vrsta patika ovog brenda kreiranih baš za njega:

Uz to, na ovim patikama se nalazi i logo koji "brendira" Jokića. SLično kao i kod prethodnog sponzora, u prvom planu je "Džokerova kapica". SLično kao i ranije, na kapici su skriveni incijali "N", "J", a levo i desno se nalaze 1 i 5. Ovi incijali označavaju početna slova imena i prezimena srpskog košarkaša, a tu je i broj "15". koji Jokić nosi na dresu.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf na Ol staru: Jokić polio Dončića, a onda se "otela" sočna psovka Slovenca na srpskom...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA