Vreme čitanja: oko 2 min.

Čuveni američki novinar prozvao Lebrona: “On je uništio takmičenje u zakucavanjima na Ol staru”

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta vi mislite o ovome?

  • 0
Los Anđeles Lejkersi Foto: Tanjug/AP

Iza nas je još jedan NBA Ol-star vikend na kom je viđen spektakl u svim disciplinama kao i obično. Najbolji trojkaš je bio Demijan Lilard, "Istok" je slavio protiv "Zapada", dok su Pejsersi osvojili "takmičenje u veštinama". Takođe, održano je i takmičenje u zakucavanjima gde je prvo mesto odneto Met Meklung iz Orlanda, a na njemu i nije bilo najvećih zvezda.

Ove godine na takmičenju u zakucavanjima nije bilo superstarova kao nekada, tu su bili Haime Sančez iz Majamija, Džejlen Braun iz Bostona, Džejkob Topin iz Niksa i Met Meklung, dok je objašnjenje za to dao i čuveni novinar Stiven A. Smit.

On je optužio Lebrona da je kriv za uništavanje ovog takmičenja.

- Lebron Džejms je direktno za to što je uništio takmičenje u zakucavanjima na Ol-star vikendu... Nisam završio i ne smejem se. Sve stvari koje je uradio tokom karijere, sve će nam to nedostajati kad nestane, cenimo njegovu veličinu, ali ova jedna stvar - započeo je Smit.

Potom se osvrnuo i na istoriju, gde je apostrofirao da je Majkl Džordan učestvovao tri puta, Dominik Vilkins čak pet puta i da je većina igrača završila u "Kući slavnih", ali, on kaže da je Lebron to pokvario.

- Svaki visoki skakač, svaki talenat na obruču, svaki nebeski letač, svi su bili je srećni da dobiju priliku da se takmiče na takmičenju u zakucavanjima. Sve je stalo kad je Lebron rekao "Ja to ne radim", a od te tačke, zvezde nisu htele da kao prioritet stavljaju ovo takmičenje. Takmičenje koje se događalo mnogo iza Lebrona - rekao je Smit misleći na 2015. godinu, kada je Džejms jednostavno odbio.

Međutim, nije se tu zaustavio.

- A znate li šta je Lebron uradio kako bi natrljao svima na nos? On sada tokom zagrevanja, kada odete na utakmicu, vi vidite ljude s kamerama kako slikaju njega, jer Lebron koristi zagrevanja kao svoje takmičenje u zakucavanjima. On to radi namerno. Lebron je odbio da učestvuje na zakucavanjima i to je početak, onda varnica njegovog nestanka. Tačka. Ne može niko to da ospori.

(Telegraf.rs)

Video: Entoni Dejvis posle Ol-stara: "Bilo je hladno... Lebron i penzija? Nadam se da ćemo igrati još dugo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA