≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Država "češlja" papire KK Crvena zvezda: Poreska i budžetska inspekcija na Malom Kalemegdanu!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli se oglasili saopštenjem

  • 50
Nebojša Čović Foto: Marko Jovanović

KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem i informisao javnost da su od danas, 20. februara u prostorijama kluba prisutne dve kontrole: Poreska koju vrši Poreska uprava i druga, koju vrši Budžetska inspekcija.

Kako navodi Zvezda, naložena je poreska kontrola u prostorijama za period 01.01.2022. do 31.12.2023. godine, dok će budžetska inspekcija vršiti kontrolu za period od 01.06.2022. do današnjeg dana.

- Podsećamo da je Budžetska inspekcija (čiji je zadatak da obavi kontrolu namene trošenja svih sredstava koje je naš klub dobio od države) već obavila detaljnu kontrolu kluba za period od 01.01.2012.godine do 31.05.2022.godine, kao i da je tada sačinila zvaničan Zapisnik bez bilo kakvih primedbi i prekršaja!

- KK Crvena zvezda Meridianbet pozdravlja sve napore da se od strane nadležnih državnih organa u dinar utvrdi poslovanje svih košarkaških klubova u Republici Srbiji, kao i klubova u drugim sportovima. I upravo zbog toga inspekcije su dobro došle u naš klub!

- KK Crvena zvezda Meridianbet okreće se narednim izazovima i utakmicama, i uredno ćemo izveštavati javnost - navodi se u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    20. februar 2024 | 13:48

    More, bolje neka oni pročešljaju. A dobro da pročešljaju i FK Crvena zvezda više godina unazad(naći će se tu i Marfi banka, Agrobanka, itd. itd.). A onda sve isto da urade i s Partizanom. Je l pošteno?

  • Janko

    20. februar 2024 | 14:07

    Ako mogu da precesljaju i papire kompleksa zgrada od 110 000 kvadrata na padini koje zida covic??? Da objasni odakle novac......??????

  • Ćupić

    20. februar 2024 | 13:54

    Partizan nije ,,cvećka,, daleko od toga, al da se prvo plati onih oproštenih 16000000 eura koji nisu nikad plaćeni nego je drugom subjektu dato ime Crvene Zvezde. Sad pokušava tim koji je ,,najjači,, na Balkanu nakon četri uzastopna kupa da dokaže da on zaslužuje evro licencu a ne onaj koji je 4 puta igrao fajnal for i još uvek ima šansu da se bori i za peti. Njima Partizan smeta čak i realno i jesu jači od njega igrački

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA