≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraj "spleš" braće? Klej Tompson na radaru jednog NBA tima koji je navijačima obećao titulu do 2030.

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ovo stavlja tačku na jednu eru

  • 0
Klej Tompson Foto: Tanjug/AP

Golden Stejt Voriorsi su nedavno imali nekoliko konferencija za medije gde su izjavili kako su možda dostigli svoj maksimum, a to često zna da dovede do raspada ekipe.

Sada su se pojavile nove informacije vezane za jednu od glavnih zvezda tima i osvajača četiri titule šampiona Kleja Tompsona, koji bi mogao tokom leta da napusti tim.

Naime, on je u poslednjoj godini ugovora, a oko na njega je bacila ekipa Orlando Medžika kojoj fali iskusnih igrača sa šampionskim mentalitetom, a nema sumnje da će i drugi timovi želeti da dovedu Kleja.

Ranije je svojim navijačima, direktor Medžiksa dao jedno veliko obećanje, kako će tim iz Orlanda osvojiti titulu do 2030. godine.

- Sigurno verujem da ćemo do 2030. osvojiti bar jedno prvenstvo. A ja kažem ’barem’. Čvrsto verujem da ćemo stići tamo i kada stignete tamo, imaćete vrstu tima koji se nadamo da će se ponoviti uspeh. Verujem da ćemo osvojiti prvenstvo - izjavio je Aleks Martins.

Klej ove sezone prosečno beleži 17.3 poena, 3.5 poena i 2.2 asistencije po utakmici uz nešto lošije procente šuta u odnosu na ono što smo od njega navikli prethodnih godina.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA