≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nismo pogrešili sa dovođenjem Raduljice, Bjelica nas nije koštao ni dinar": Čović po prvi put o centrima"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

O ovome je bilo dosta priče

  • 3
Miroslav Raduljica Foto: MN Press

Prethodne sezone je Zvezda u svoje redove dovela Miroslava Raduljicu, preiskusnog centra koji je imao bogatu karijeru. On je stigao u crveno-bele, ali se tamo nije naigrao, a više od pola sezone je proveo i samo na klupi.

Po prvi put je o njemu pričao i Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, koji je otkrio da je mislio da će biti dobro pojačanje.

- Nismo pogrešili što smo ga doveli, možda je Dule (Duško Ivanović) odreagovao i nije imao poverenje u Raduljicu. Ko je u pravu? U Grčkoj igra dobro, da li je to evroligaški nivo ili nije, Bože moj, ja sam bio uveren da može da igra, ali trener je imao drugačiji stav. Uvek radimo po trenerovom - rekao je Čović, koji je nastavio.

- Vlada Jovanović nije bio za Raduljicu, imali smo niz razgovora i odlučili smo da to napravimo.

Dotakao se i Bjelice, rekavši da on nije koštao ni dinar Zvezdu.

- I sad mu plaća Fenerbahče, Zvezda nema nikakvu obavezu prema njemu. Bjelica nije koštao Zvezdu nijedan cent, osim ako ne računate treninge, markere... Imali smo ugovor, sporazumno smo ga raskinuli i završili priču. A to da su se on i Duško pobili... Drugi su razlozi što nije igrao - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs)

Video: Specijalni gost u Novakovom trening centru: Miroslav Raduljica trči na traci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA