≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je voleo da zatrpava koš Partizana i Zvezde, sada dobio otkaz u NBA ligi posle samo jednog meča

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U G ligi je bio bolji

  • 3
Malkolm Kazalon Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Bivši košarkaš Mege Malkolm Kazalon dobio je otkaz nakon nekoliko meseci u redovima Detroit Pistonsa, javlja novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski.

Osvajač srebrne medalje sa reprezentacijom Francuske do 17 godina 2018. je kao veliki talenat u Beogradu proveo tri sezone, nakon perioda u Burgu i belgijskom Luvenu, ali u NBA ligi nije uspeo da se nametne.

Nakon Letnje lige Pistonsi su mu dali ugovor, ali je stigao da odigra svega jedan meč u NBA ligi i za oko tri minuta protiv Finiks Sansa nije imao učinak.

Kazalon je u G ligi u aktuelnoj kampanji bio daleko uspešniji i u opremi Motor Siti Kruza na 22 utakmice u proseku je beležio 10.3 poena, 3.4 skoka i 2.5 asistencija.

Malkolm je u Megi često davao dvocifren broj poena večitim rivalima, što je i bila jedna od najvećih preporuka za najjaču ligu sveta, međutim na Draftu prošle godine nije izabran.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva povreda košarkaša Budućnosti: Dobio lakat u vrat, pa pao kao sveća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jos

    22. februar 2024 | 10:50

    Jedan uspeh Miskove skole...

  • BOBA

    22. februar 2024 | 15:10

    Kako da ne,davao po 30,40 poena,ludilo mozga,da je tako uzeli bi ga Zvezda ili Partizan,Miško ima veze i utrpava ih u NBA i ekspresno vraća u Evropu,diže im cenu a nisu ni omirisali teren u Americi

  • Marina

    22. februar 2024 | 11:36

    Pobogu zašto ovakav dres????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA