Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivno! Pitali smo Nikolu Jovića da li bi došao u Zvezdu: Odgovor će iznenaditi sve, pomenuo je Partizan

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srpski reprezentativac istakao je da je veliki ljubitelj Evrolige i da prati rezultate i Partizana i Crvene zvezde

  • 3

Veliki trag u reprezentaciji Srbije, a sve veći u dresu Majami Hita u NBA ligi ove sezone ostavlja naš sjajni Nikola Jović. Mladi košarkaš se nedavno istakao fantastičnom partijom za tim sa Floride protiv Milvoki Baksa, kada je postigao čak 24 poena.

Sam Nikola istakao je da konstantno vredno radi i da pokušava da iskoristi svaku šansu koju mu pruža trener Majamija, Erik Spolstra. Sami nastupi za Srbiju na Olimpijskim igrama takođe su mu pomogli da napreduje.

Sve je veća pažnja koju Nikola dobija i u našoj zemlji, a sve češće ćemo ga do kraja sezone gledati i u čuvenom "prajmtajmu". Naredna prilika za to je već u subotu 2. marta od 23.00 kada Majami bude dočekao Jutu Džez na domaćem parketu. Taj meč biće u direktnom prenosu na TV Arena Sport i na NBA League Pass-u, a sve u sklopu inicijative "NBA Saturdays presented by Experience Abu Dhabi".

Nekoliko dana pre ekskluzivnog razgovora novinara Telegrafa i Nikole Jovića, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otvoreno je priznao da je as Majamija velika želja crveno-belih.

Povodom toga, pitali smo našeg mladog reprezentativca i da li prati srpske klubove u Evroligi i da li bi jednog dana voleo da se vrati u srpsku košarku i konkretno, da li bi voleo da obuče dres Zvezde.

- Veliki sam fan Evrolige, što Zvezde, što Partizana. Imam mnogo više prijatelja u Zvezdi, tako da nekako njih malo više pratim. Stvarno mislim da se ove godine ulaže mnogo, to stvarno super izgleda i zadovoljstvo mi je da gledam oba tima. Iako možda Partizan ima bolje rezultate u Evroligi, eto prošle godine nisu otišli na taj Fajnal for. I ove godine se malo muče, Zvezda nikako da nađe neki perfektan ritam gde bi mogli da uđu u tu trku za plej-of, ali... Volim i jedan i drugi tim, dosta ih pratim. U jednom trenutku bih voleo da se vratim da zaigram za jedan od naša dva velika tima, pogotovo zato što sam igrao u Megi protiv oba i voleo bih da osetim sve što se tamo dešava - rekao je Jović za Telegraf.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora ili uredništva Telegrafa.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zocky

    1. mart 2024 | 14:29

    Bravo momak, ja sam delija, ali tako treba da razmišlja svaki Srbin, navijaj za koga hoćeš ali Srbija pre svih.

  • Srba

    1. mart 2024 | 18:49

    Još jedna cigojnerska laž razotkrivena da je Jović kao veliki zvezdaš

  • Dragan Bgd

    1. mart 2024 | 18:06

    Sinko, nema Partizan "mozda" vise uspeha u Evropi nego je to toliko ocigledno. Mlad si ti jos da bi se tako folirao. Mozda bolje da ides u politicare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA