≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Micić sjajno razigravao saigrače, ali i promašivao: Srpski plej pogodio samo 1 od 9 šuteva

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rajaković slavio sa Torontom

  • 3
Vasilije Micić Foto: Tanjug/AP

Pored sjajnog Nikole Jokića i njegove istorijske partije, prethodne noći u NBA ligi pratili smo još jednog srpskog košarkaša. Vasilije Micić je učestvovao u pobedi Šarlot Hornetsa na gostovanju Juti Džez 115:107.

Srpski plejmejker je za 20 minuta na parketu ubacio 4 poena, ali uz katastrofalan šut iz igre 1/9. Utisak je popravio sa 8 asistencija i 2 skoka.

Majls Bridžis je bio najefikasniji igrač meča sa 26 poena i 14 skokova, Grent Vilijams je ubacio 24, dok je na drugoj strani Lauri Markanen dao 21 uz 9 uhvaćenih lopti i 6 podeljenih dodavanja za koš.

Boban Marjanović nije učestvovao u porazu Hjuston Roketsa od Nju Orleans Pelikansa 127:105, baš kao ni Aleksej Pokuševski u pobedi Oklahome Siti Tander nad Los Anđeles Klipersima 129:107.

Toronto Reptorsi su posle pauze prekinuli niz od tri poraza i Darko Rajaković može makar nakratko da odahne. Bruklin Netsi su bili preslabi (121:93) a slavlje su omogućili najviše Geri Trent sa 25 i Imanuel Kvikli sa 24 poena. Mikal Bridžis je za poraženi tim dao 21.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi poeni Vasilija Micića u NBA ligi: Pogledajte kako je Srbin zapalio mrežicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lui

    24. februar 2024 | 06:41

    Pa Kid je bio najgori suter u istoriji Nba na poziciji pleja...a imao je karijeru vrh...

  • BOBA

    23. februar 2024 | 11:10

    Komentarisao sam Vasin odlazak u NBA,tada sam rekao da mu me odgovara igra trči i šutiraj,nema neki šut,nije ni brz u odnosu na američke bekove,asistencije su mu šansa ali ako ima minutažu,srećom u Šarlotu mnogo više igra i sve je bolji,kontrolisana košarka mu odgovara i Šarlot se preporodio njegovim dolaskom,igrali su jedan na jedan,sada ima dosta pasova i rezultati su došli

  • Z

    23. februar 2024 | 08:00

    Hahaha,naslov vam.je bomba,razigravao a nista pogodio nije ,e kuku -poenta je da pogodis kos:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA