Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka Petruševa odgovorila na provokaciju Grobara: "Gledajte reprezentaciju, na njega to ne utiče ni gram"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona nije bila zadovoljna jednim komentarom na društvenoj mreži Tik Tok

  • 38
Filip Petrušev, Tiana Šumaković Foto: Instagram / tiana.sumakovic

Vodio je Filip Petrušev na sjajan način selekciju Srbije do prve pobede u kvalifikacijama za Eurobasket nad Finskom u Beogradu tokom jučerašnjeg dana i ostavio je zapažen učinak sa osam poena, šest skokova i pet asistencija.

Oko košarkaša Olimpijakosa i reprezentacije Srbije posle meča se povela i polemika na društvenim mrežama, a sve posle jednog komentara koji je ostvario jedan navijač Partizana na snimku koji je objavila njegova devojka Tiana na društvenoj mreži Tik Tok.

Ona je u šaljivom tonu ispratila da je meč gledala sa visokog dela tribina dvorane "Aleksandar Nikolić", da bi na to jedan navijač crno-belih napisao "Tinuninuuu", aludirajući na prošlosezonski događaj kada su u prolazu tokom davanja izjave košarkaši Partizana dobacili Petruševu zvuk policijske sirene.

Nije to mogla Tiana da prećuti, već je u nekoliko komentara odgovorila navijačima.

- Mnogo ste iskompleksirani i nesrećni. Najveći ste fanovi definitivno, razumljivo bih i ja bila na vašem mestu, ali 'ajde malo gledajte reprezentaciju - napisala je Tiana, pa se nadovezala:

Tiana, komentari Foto: Tik Tok / Printscreen

- Na njega to ne utiče ni gram, veruj. Toliku ljubav i pažnju ima od Zvezdinih, a sada i Olimpijakosovih navijača, da gospoda sa sirenama samo ispada smešna, na stranu što veze sa istinom to sa sirenama nema.

Tiana, komentari Foto: Tik Tok / Printscreen

Ona je objasnila da Filip u tome apsoltuno ne želi da učestvuje i da će nastaviti da blista na terenu.

- Najlicemernije je to što je konkretno Filip rekao da ne želi da učestvuje ni u čemu što se desilo, da ga ništa od toga ne zanima, samo to niko nije preneo. Oni neka šire mržnju, on nek nastavi da blista - zaključila je Tiana na Tik Toku.

Tiana, komentari Foto: Tik Tok / Printscreen

(Telegraf.rs)

Video: Filip Petrušev posle pobede nad Finskom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • noName

    24. februar 2024 | 23:44

    Sve bi to Tiana bilo ok da nije uradio to sto je uradio. Frka na terenu ? I? Sta se desi na terenu ostaje na terenu .. posle se pruzi ruka . Sto nije tvoj Filip umeo . Nego je otisao u policiju….

  • ana

    24. februar 2024 | 23:41

    Lepo je devojka rekla,ne moze da zivi od losih komentara. Kakvi smo mi to ljudi? Decko igra za nasu reprezentaciju svaki put, bori se mi vredjamo nase.

  • Ana sevic

    24. februar 2024 | 23:43

    Devojka mu je toliko simpatična i draga!Preslatka je.Upravu je za sve. mnogo ruznih komentara halo NA REPREZENTACIJU OSTAVLJAJU. SRAM NAS BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA