Vreme čitanja: oko 1 min.

Janisu samo asistencija nedostajala za tripl-dabl: Milvoki se poigravao sa Filadelfijom, bez Embida se ne može

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lak trijumf Baksa na nezgodnom gostovanju

  • 0
Janis Adetokumbo Foto: Tanjug/AP

Možda da bi da je tu bio Džoel Embid rezultat bio malo drugačiji, ali ovako, Milvoki nije imao ama baš nikakvih problema na gostovanju Filadelfiji. Predvođen sjajnim Janisom Adetokumbom, Baksi su stigli do novog trijumfa protiv Seventisiksersa - 98:119.

Time su Baksi nastavili da se bore sa Klivlendom za drugo mesto Istoka pred plej-of, a polako, ali sigurno su počeli da se udaljavaju od Niksa i Seventisiksersa koji će teško moći da zadrže ritam bez najboljeg igrača tima. Vrlo lako bi mogli da završe i u plej-in zoni.

Bilo kako bilo, već tokom prvog poluvremena je ovaj meč bio uveliko rešen, jer je Milvoki stigao do +21 na odmoru (48:69), a Janisov tim je napadački bio potpuno dominantan. Kada je već bilo tako, došlo je i do manjeg opuštanja u nastavku.

Filadelfija se vratila na 11 poena minusa u jednom momentu, ali je to bilo apsolutno sve što smo od njih i videli do kraja. Baksi su potom opet otišli i na visokih +25 i zapečatili sudbinu meča.

Janisu je samo jedna asistencija falila za tripl-dabl, pošto je ubacio 30 poena uz 12 skokova i devet podeljenih lopti. Pratili su ga poenterski Dejm Lilard sa 24 poena, Malik Bizli sa 20, odnosno Bobi Portis sa 17.

Kada je reč o timu Filadelfije, Tajris Meksi je ubacio 24 poena, nešto manje efikasan bio je Dientoni Melton sa 16, dok je Pol Rid dao 13 poena.

(Telegraf.rs)

Video: Trej Tompkins došao da gleda utakmicu Srbije i Finske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA