≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pešić odabrao 12 reprezentativca za meč sa Gruzijom: Srbija dobila veliko pojačanje!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ognjen Dobrić se vraća u ekipu

  • 1
Svetislav Pesic košarkaška reprezentacija Srbije Foto: MN Press / lk

Košarkaška reprezentacija Srbije od 18 časova igra protiv Gruzije drugo kolo grupe G u kvalifikacijama za Eurobasket, a na spisku je ponovo Ognjen Dobrić, koji je zauzeo mesto Alekse Radanova, koji je otpao sa spiska od 12 igrača u odnosu na meč sa Finskom.

Ponovo među kandidatima nema Alekse Uskovovića i Uroša Trifunovića, koji nisu bili na spisku ni za meč sa Finskom na otvaranju kvalifikacija.

Svetislav Pešić je posle meča sa Finskom rekao da nije siguran da li će se Dobrić oporaviti do meča sa Gruzijom, ali košarkaš Bolonje je uspeo da se oporavi i terapije koje je imao sa našim medicinskim timom su očigledno dale rezultat i nema sumnje da će značiti Orlovima u duelu sa timom koji sa klupe predvodi naš Aleksandar Džikić, dok je na terenu lider upravo Dobrićev klupski saigrač Tornike Šengelija.

Podsetimo, Srbija je u prvom meču savladala Finsku, dok je Grzija šokantno poražena od Danske na gostovanju, pa ima veliki pritisak rezultata pred duel protiv Srbije.

Ovo je i spisak igrača na koje Džikić i Pešić računaju:

Gruzija: Beka Bekauri, Beka Burjanadze, Nikoloz Gaprindašvili, Kakaber Jinčaradze, Davit Kakušadze, Giorgi Očkihikidze, Aleksandre Phevadze, Otar Pkhakadze, Tornike Šengelija, Giorgi Šermadini, Džo Tomason, George Cincadze

Srbija: Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Gudurić, Ognjen Jaramaz, Balša Koprivica, Vanja Marinković, Luka Mitrović, Filip Petrušev, Dušan Ristić

(Telegraf.rs)

Video: Trej Tompkins došao da gleda utakmicu Srbije i Finske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tiru tiru tuuu

    26. februar 2024 | 15:21

    Dajte mjesta Koprivici , do kad mislite gurati petruseva , vidite da covjek veze nama..dal vam je jasno da je to zvezdin laznajak..vidjel ste prije 2 dana..covjek ne mooze bazen da pogodi sa 2 metra..alooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA