Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor BiH o sudijama: "Činilo nam se da je bilo barem pet-šest grešaka, ali bili smo pod adrenalinom"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je rekao da su Francuzi iscrpeli njegov tim na skoku

  • 0
Adis Bećiragić Foto: FIBA / Youtube / Printscreen

Košarkaši Bosne i Hercegovine poraženi su od Francuske u tuzlanskom "Mejdanu" dvocifrenom razlikom, mada su se dobar deo meča bili u skoro potpunom egalu - 64:74.

Selektor BiH, Adis Bećiragić je na meču istakao da su Francuzi bili dominantni na skoku i da su zbog toga prelomili meč u svoju korist.

- Imali smo četiri stvari koje su nam bili zadaci, a pre svega kontrola skoka. Naše najjače oružje je kontranapad, a bez skoka nismo imali šansi. Mi smo slabiji fizički i niži od njih, što su nažalost Francuzi iskoristili, nakon što su nam potrošili energiju.

Kaže da je šut za tri poena bio loš za njegov tim i da je očekivao više.

- Mislio sam da ćemo sa ovom atmosferom bolje da šutiramo za tri poena. Imali smo veliki broj otvorenih šuteva i onda bi podigli publiku i samleli ih. To je bio naš nedostatak, a na sve ostalo smo računali.

Nije bio zadovoljan ni suđenjem.

- Učinilo nam se da je bilo barem pet-šest grešaka, ali smo pod adrenalinom i treba to opet pogledati. Čak i da su samo tri, bilo bi puno. Protiv toga ne možemo da se borimo - dodao je Adis Bećiragić.

(Telegraf.rs)

Video: Trej Tompkins došao da gleda utakmicu Srbije i Finske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA