Vreme čitanja: oko 1 min.

Čiji igrači su se najviše umorili tokom reprezentativnog prozora? Zvezda na petom, a Partizan na desetom mestu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljena je lista klubova sa minutažama igrača u prethodnom ciklusu kvalifikacija za reprezentacije

  • 0
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, Derbi, Finale kupa Foto: Nikola Tomić

U četvrtak se nastavlja Evroliga, a poznati portal Eurohoops objavio je listu timova čiji su se igrači najviše potrošili, odnosno proveli najviše minuta na terenu tokom minulog reprezentativnog prozora.

Već smo vam pisali da je Partizan imao sedam reprezentativaca sa minutažom na terenu, a Zvezda ih je imala šest, ali je zanimljivo da su ipak crveno-beli bili ti koji su provodili malo više vremena u igri.

Ubedljivo na prvom mestu sa čak 351 minutom zbirno od strane sedam igrača nalazi se ekipa Fenerbahčea, dok je na drugom Virtus iz Bolonje sa 325 minuta skupljenih na terenu, a nastupilo je takođe sedam košarkaša.

Treća je možda pomalo neočekivano Alba sa 262 minuta od šest igrača, četvrti je Real Madrid sa 257,4 minuta od šestorice, a peta je Crvena zvezda koja je imala 235,4 minuta na terenu.

Slede Baskonija sa 226 minuta na šestoj poziciji, potom Barselona sa 222,3 minuta, Valensija sa tačno 209 na osmom mestu, a Panatinaikos je deveti sa 206,2 minuta.

Beogradski Partizan je na desetom mestu sa nešto malo ispod 200 sakupljenih minuta uz 193,3. Međutim, ono što je interesantno je da je njihov naredni rival Anadolu Efes imao najmanju potrošnju u prozoru sa svega 55,5 minuta na poslednjem 18. mestu.

Između njih nalaze se još Armani sa 190,5, potom Olimpijakos (162), Bajern Minhen (160), Žalgiris (148), Makabi (114,4), Monako (66,5) i Asvel (62,5).

(Telegraf.rs)

Video: Trej Tompkins došao da gleda utakmicu Srbije i Finske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA