Vreme čitanja: oko 2 min.

Lilard razočaran životom u Milvokiju: "Otvaram Jutjub 100 puta dnevno i molim sa da ima nešto novo"

S. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije dobro kada se zvezda tima oseća usamljeno, može se odraziti na rezultate...

  • 3
Demijan Lilard Foto: Patrick McDermott / Getty images / Profimedia

Jedan od najvećih trejdova u poslednjih nekoliko sezona desio se između Portland Trejl Blejzersa i Milvoki Baksa, kada je tim promenio Dejmijan Lilard.

Promena sredine je nezgodan proces za bilo koga, a kako je on podneo to pričao je u jednoj lokalnoj emisiji. Istakao je kako mu teško pada da bude daleko od dece.

- Biti daleko od moje dece je teško. U Portlandu mi je život bio postavljen. Moja mama je bila niz ulicu, moj brat je bio na drugoj strani ulice. Moja sestra je bila niz ulicu. Moja deca u školi. Samo ceo moj život je bio savršeno postavljen, bila je to odlična situacija. Dakle, samo ostaviti to iza sebe je mnogo. I onda tome dodate košarkašku stranu, i to je ono što je - počeo je Lilard.

Kao porodični čovek za njega je veoma usamljeno da provodi vreme tako daleko od kuće.

- Definitivno je usamljeno jer sam tako porodičan čovek. Moj život je moja porodica, posle utakmica bih izašao i cela moja porodica bi se vratila tamo. Moja deca izlaze iz igraonice. Moja mama, moj brat, moji rođaci su živeli tamo, znate na šta mislim? Moji najbolji prijatelji žive u Portlandu. Pa bih izašao, otišli ​​bismo na večeru. Možda dođu u moju kuću. Posle treninga, možda ću otići kod mame i samo se ohladiti. Takav je bio moj život. Dakle, mislim, dobro sam jer sam odrastao. Ali definitivno je usamljeno - dodaje.

Prilično jednoličan život živi u Milvokiju...

- Brate, idi na trening, idi kući, gledaj boks, igraj video igrice. Čoveče, Orvaram Jutjubu 100 puta dnevno i molim se da nešto novo bude tamo. Ozbiljno, nemam mnogo života. Ali to je ono što dolazi sa donošenjem velike odluke. Morate biti dole zbog toga i shvatiti to - rekao je Lilard.

Lilard je od prelaska u Milvoki odigrao 54 utakmice i prosečno je beležio 24.5 poena, 4.4 skoka i 6.8 asistencija po utakmici, uz procenat šuta za tri poena od 34.4 posto.

(Telegraf.rs)

Video: Svetislav Pešić objasnio spisak i zašto neki igrači nisu na njemu, pa čestitao Zvezdi osvajanje Kup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. februar 2024 | 12:58

    Izdrzi brate,verujem da ti nije lako ahahahahhahahhaahh

  • Pp

    28. februar 2024 | 13:50

    Pa onda se odrekni novca i igraj za duplo manje negde gde ti se svidja...

  • 🤦🏻‍♂️

    28. februar 2024 | 14:08

    Ima sigurno minimum 150 miliona razloga da izdrzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA