Vreme čitanja: oko 1 min.

Spartak baš juri ABA ligu: Posle Mozlija u redove Subotičana stigao nekadašnji igrač Mege i Borca

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Marelja potpisao je ugovor sa klubom iz Bačke do kraja sezone

  • 0
Aleksandar Marelja Foto: MN Press / N. Paraušić

Spartak iz Subotice uzdrmao je pre par dana košarkaške temelje u Srbiji kada je kao svoje pojačanje predstavio nekadašnjeg centra Partizana, Vila Mozlija, koji još nije debitovao za tim, mada su Subotičani juče ostvarili ubedljivu pobedu nad Tamišom u Pančevu.

A ovog četvrtka, Spartak je obelodanio još jedno veliko pojačanje. U pitanju je nekadašnji košarkaš Mege i Borca iz Čačka, a koji je ove sezone nastupao u Litvaniji u dresu Jonave, Aleksandar Marelja.

Momak koji pokriva pozicije četiri i pet iz Beograda potpisao je ugovor sa Spartakom do kraja sezone, čime su Subotičani jasno svima stavili na znanje da žele da se domognu plasmana u ABA ligu.

U srpsku ligu se vraća posle sedam godina, a u našoj zemlji je nosio dresove Radničkog iz Kragujevca, Sloge iz Kraljeva, Mege, Vršca i Borca iz Čačka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Spartak Office Shoes (@kkspartakofficeshoes)

Pored toga bio je deo Mursije u Španiji, Strumice u Makedoniji, Ostendea i Antverpena u Belgiji, Real Betisa takođe na Pirinejskom poluostrvu, Košalina u Poljskoj, Miteldojčera i Braunšvajga u Nemačkoj, Kazme u Kuvajtu i Jonave u Litvaniji.

U litvanskom šampionatu ove sezone prosečno je beležio 8,1 poen po meču uz 3,1 skok i 1,1 asistenciju. Visok je 207 centimetara i težak 101 kilogram.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA