≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron spreman da uđe u NBA istoriju protiv Denvera, Jokić i ekipa nemaju šansu da ga spreče u tome

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Praktično je nemoguće da Džejms ne ubaci najmanje devet poena

  • 0
Lebron Džejms Nikola Jokić Foto-montaža: Profimedia/Getty images Kevin C. Cox / Michael Reaves

Duel protiv Denvera u noći sa subote na nedelju imaće poseban značaj za Lebrona Džejmsa koji će sasvim sigurno ući u istoriju NBA lige kao prvi košarkaš koji je došao do granice od 40.000 datih poena!

Za to će mu trebati samo devet protiv Nikole Jokića i ekipe, što definitivno neće biti problem s obzirom na to da ove sezone u proseku beleži 25,2 po meču.

Džejms je prošle godine zvanično postigao 38.388 poena i nadmašio Karima Abdul-Džabara kao najbolji strelac NBA svih vremena, što je odmah izazvalo neviđenu ceremoniju na terenu u Los Anđelesu.

- Niko to nikada nije uradio. A da budem na ovoj poziciji u ovom trenutku i u ovom trenutku svoje karijere, mislim da je prilično kul. Da li je to u vrhu stvari koje sam uradio u karijeri? Ne. Ali da li to nešto znači? Naravno. Apsolutno. Zašto ne bi? Mogu da postignem stvari u ovoj ligi, sa najboljim igračima koji su ikada igrali u ovoj ligi, NBA, ovo je bio moj san i ostvariti podvige i imati prekretnice tokom moje karijere, svi mi oni nešto znače. Apsolutno. Očigledno, postoji redosled kucanja koji su veći od drugih, ali apsolutno. Lagao bih te ako bih rekao da to ništa ne znači. Jer apsolutno jeste - rekao je Lebron nedavno novinarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA