≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Partizana hakovali Luku Vildozu, bivši igrač Zvezde poručio: "Nimalo nije smešno"

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Problemi" za Argentinca na društvenim mrežama

  • 1
Luka Vildoza Printskrin: Instagram/lucavildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza očigledno se našao na "udaru" nekog od navijača Partizana koji su uspeli da mu hakuju "Spotify" i nateraju ga da se oglasi na društvenim mrežama!

Naime, Vildoza je na Instagramu okačio fotografiju plejliste lajkovanih pesama na kojoj su, sve do jedne, numere vezane za Partizan. Uglavnom one od grupe JNA.

Uz fotku pesama, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je napisao da to uopšte nije smešno, kao i da mu je pomenuti "Spotify" hakovan. Mada nije isključeno ni da je Matijas Lesor nešto "petljao."

Luka Vildoza Printskrin: Instagram/lucavildoza

Vildoza se, inače, nalazi nu problemima sa povredom kolena zbog koje nije igrao na završnom turniru Kupa Grčke, kao i protiv Reala u četvrtak.

Argentinac je dres Zvezde nosio prethodne sezone i igrao je promenjivo, odnosno "pao" je kada su mu se u životu javili privatni ljubavni problemi. U međuvremenu je uplovio u vezu sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA