≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vujošević uživo gledao debakl Partizanovih klinaca

Vreme čitanja: oko 2 min.

Legende srpske i regionalne košarke gledali su rapsodiju Barsinih omladinaca, ali šansa za crno-bele i dalje postoji

  • 4
Duško Vujošević Foto: Stefan Pavićević/Telegraf.rs

Omladinski košarkaši Partizana odigrali su drugi meč na ovogodišnjem kvalifikacionom turniru protiv ekipe Barselone i ostali poraženi ubedljivim rezultatom 89:55.

Utakmica niti u jednom trenutku nije odavala utisak takmičarskog duha, crno-beli su naleteli na daleko kvalitetnijeg protivnika, koji je u Beograd došao sa namerom da osvoji turnir i bili su svesni da nemaju šta tu puno da traže.

Ekipa Partizana je sastavljena pred turnir od igrača koji su igrali Kvalitetnu ligu Srbije u svom godištu, kao i onih igrača koji nastupaju za druge timove, kao što je mladi Plisnić ili Savo Drezgić, koji je do skoro bio u Americi. Kao takvi nisu imali puno šanse za bilo kakav rezultat protiv protivnika koji je zajedno gotovo cele sezone.

Nisu se istakli lideri Partizana, Savo Drezgić je odigrao daleko lošiju utakmicu od one na otvaranju, nije uspeo da napravi prave reakcije na sve defanzivne specijale Barselone, pa je vrlo rano završio na klupi i na kraju nije imao značajniju minutažu.

Kroz ceo meč se u ekipi crno-belih istakao jedan momak, po imenu Aleksa Dimitrijević, koji je postigao 14 poena i uhvatio sedam skokova. Timski je Partizan šutirao slobodna bacanja 11/24, dok su za tri poena bili na 2/18.

Za razliku od Partizana, koji nije imao nikakvu ideju i često je napadao prednosti rivala, umesto mane, Barselona je izgledala kao sat na terenu. Pogodili su timski čak 13 puta za tri poena, uhvatili 45 skokova, podelili 24 asistencije i ukrali čak 14 lopti.

Najistaknutiji je bio dečko sa brojem 32 na leđima Kasparas Jakucionis sa 22 poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte. Izuzetan utisak je ostavio dečko srpskog porekla Mateu Grujičić sa 11 poena, a zapažene partije su odigrali i Dame Sar, kao i Alan Garsija.

Na utakmici su primećene neke prepoznatljive i veoma poznate osobe u srpskoj košarci, kao što su Duško Vujošević, Nenad Krstić, Zoran Savić i mnogi mnogi drugi...

Crno-beli do kraja grupne faze ovog kvalifikacionog ANGT "Marko Ivković" turnira imaju još jednu utakmicu i to protiv ekipe Hapoela iz Tel Aviva, koji su poraženi i od Mege i od Barselone ubedljivim razlikama, pa se očekuje ovde pobeda crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Odgovor Nikole Jovića na pitanje da li bi došao u Zvezdu: Pomenuo je i Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    2. mart 2024 | 15:02

    Stvarno ste ogavni Dule Vujošević nije znao da će biti debakl nego čovek gledao sljubavlju svoj bivši klub. Šta bi vi cigani voleli da nije mogao da gleda uživo. Daj molim vas sjašite više od naš Partizan i partizanovce gadi nam se od takvih.

  • Realno

    2. mart 2024 | 13:38

    Uzeti drzavljanstvo i proterati iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA