Vreme čitanja: oko 1 min.

Lebron ponizio Jokića kao niko pre, ali je usledio veleobrt: Zagrljaj pokazuje kakav status Srbin ima u NBA

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

NIkola Jokić je sada aktuelni šampion takmičenja i MVP finala NBA lige

  • 1
Lebron Dćejms Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

NBA veče u noći između subote i nedelje obeležio je istorijski duel Los Anđeles Lejkersa i Denver Nagets u kojem je, Jokić nastavio da niže neverovatne partije, a Lebron Džejms ušao u istoriju takmičenja kao prvi košarkaš koji je ubacio 40.000 poena. 

Meč u Kripto Areni obeležio je i najbolji teniser današnjice Novak Đoković koji je u društvu Vlade Divca došao kako bi se video sa Jokićem.

Ipak, ono o čemu košarkaški svet priča jeste neverovatni Džejms koji i u 39. godini igra na vrhunskom nivou i atraktivnim poenima često podiže publiku na noge. Tokom susreta sa Denverom mnogi su primetili i zanimljiv detalj koji se odnosi na Nikolu Jokića.

Reč je o tome da je utisak da se u poslednjih godinu dana nihov odnos drastično promenio nabolje. Naime, Lebron je u izjavama uvek iskazivao veliko poštovanje prema srpskom centru, ali će ostati upamćena slika sa prošlogodišnjeg sOl stara. Na najatraktivniji meč sezone Nikola je došao kao aktuelni MVP, da bi ga Lebron Džejms ostavio i birao kao poslednjeg.

Sada je situacija potpuno drugačija. Nikola je šampion NBA lige i MVP finalne serije, a to je očigledno shvatio i Lebron Džejms. Njihov prijateljski odnos viđen je na ovogodišnjem Ol staru kada su se, zajedno sa Lukom Dončićem, međusobno šalili.

Takođe, i na susretuu Los Anđelesu, zagrljaj dvojice košarkaša pokazuje da je Džejms počeo da gleda Jokića potpuno drugačije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA