Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađujući poraz Virtusa: Bez Dobrića i Šengelije izgubili od jednog od slabijih timova u Palakanestru

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dinamo Sasari je uspeo da izađe na kraj sa timom iz Bolonje

  • 0
Ognjen Dobrić Foto: Michele Nucci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Virtusa iz Bolonje doživeli su poprilično iznenađujuć poraz ove nedelje u italijanskom Palakanestru, pošto su u okviru 21. kola izgubili od ekipe Dinamo Sasarija, koja je bila u donjem delu tabele - 93:88.

Tako je došla kraju serija Virtusa u Palakanestru od pet uzastopnih pobeda, a crno-beli iz Bolonje danas su morali da nastupe bez Ognjena Dobrića i Tornikea Šengelije. U takvom stanju snaga ipak nisu našli rešenje za motivisanog domaćina.

Gledali smo prilično ujednačen meč, koji je na kraju rešen u dramatičnoj završnici. Uspeo je Sasari da unese prednost od tri poena u poslednji minut i da potom posle niza slobodnih bacanja ostane ispred i dodatno uveća svoj kapital.

Tako je Virtus ostao da gleda u leđa Breši, koja se šokantno nalazi na prvom mestu na tabeli sa skorom 16-4, dok je Olimpija Milano dobila šansu da ih sustigne na drugom mestu, ako kasnije večeras savlada Vareze.

Domaće je do pobede vodio Brendon Džeferson sa čak 29 poena uz šest asistencija, dok je Brin Tajri bio iza njega sa 17 poena. Kod gostiju je ruku lepo namestio Marko Belineli koji je ubacio 21 poen, dok su Danijel Heket, Ife Lundberg i Ahile Polonara svi završili sa po 11 poena.

Ova pobeda je ukupno deveta za Dinamo u sezoni i sada su skočili na 12. mesto na tabeli Palakanestra.

(Telegraf.rs)

Video: Trej Tompkins došao da gleda utakmicu Srbije i Finske

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA