≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beslaću prijala reprezentacija: Srpski košarkaš predvodio Avtodor, blistao i Novaković u trijumfu Nižnjeg

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo dobre partije srpskih košarkaša u VTB ligi

  • 0
Košarka košarkaška reprezentacija Srbije Srbija - Finska Foto: Mileta Mirčetić

Srpski košarkaši imali su zapažen učinak na utakmicama VTB lige ove nedelje. Tako je reprezentativac, Dušan Beslać bio jedan od najraspoloženijih u ubedljivoj pobedi Avtodora u Saratovu nad ekipom Minska - 81:58.

On je dodao 13 poena uz šut 1/5 za dva, 2/5 za tri i 5/6 sa linije penala, a pored toga je sakupio još pet skokova uz jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u pobedi Avtodora koja se nije ni dovodila u pitanje bio je Rašon Hamonds sa čak 23 poena uz 11/17 za dva i 0/3 za tri, ali i 1/2 sa linije penala.

Aleksa Novaković Foto: Dragana Stjepanović - ABA liga

U Kazahstanu smo gledali mini srpski okršaj između Vase Pušice i Alekse Novakovića, gde je pobedu odneo drugopomenuti košarkaš sa Nižnjim, koji je bio bolji od Astane - 64:82.

Ni ovde nije bilo mnogo drame, pošto je Nižnji stekao veliku prednost u uvodnom kvartalu, a potom je održao razliku tokom drugog poluvremena.

Novaković koji je igrao za Borac ubacio je 14 poena uz 1/2 za dva, 4/5 za tri i tri skoka uz jednu asistenciju, dok je Pušica stao na tri poena za 20 minuta na terenu uz dva skoka.

Ovo su bile utakmice u plej-aut zoni, gde je već gotovo izvesno da će Uralmaš i Samara otići u razigravanje kao dva najbolja tima.

(Telegraf.rs)

Video: "Uvek je lep osećaj da se okupimo za reprezentaciju": Dušan Ristić nakon treninga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA