Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludost Miroslava Raduljice u Grčkoj: Zakucao, dobio drugu tehničku grešku i mahao celoj dvorani dok je izlazio

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije baš jasno zbog čega je ovo napravio

  • 1
Miroslav Raduljica, Marusi Printskrin: x / eurohoopsnet

Košarkaši Marusija su poprilično ubedljivo slavili protiv Apolon Patrona sa 99:73 u meču 19. kola lige u Grčkoj, a meč je obeležio srpski centar Miroslav Raduljica, koji je imao i odličnu partiju, ali koji je na samom kraju napravio i jedam pomalo "lud" potez.

Naime, Miroslav Raduljica je odigrao izuzetnu utakmicu, zabeležio je dabl-dabl učinak sa 17 poena i 12 skokova, dok je imao i jednu asistenciju za 29 minuta na parketu, ali je njegov potez obeležio sam kraj utakmice.

Tri minuta pre kraja meča, kada je sve već bilo rešeno, Raduljica je ukrao jednu loptu protivniku, onda je otišao do koša i zakucao je, ali je tokom tog zakucavanja posvetio isto nekome u publici jednom rukom.

To su sudije okarakterisale i kao tehničku ličnu grešku, što je bila njegova druga, pa je morao da napustio parket.

Ipak, nije sve ostalo na tome, Raduljica je krenuo napolje, ali je na putu do tamo odlučio da maše publici koja se skupila u dvorani. Zašto? To niko ne zna.

Sve u svemu, ekipa Marusija je samo uvećala svoju prednost, a na kraju je najbolji bio Nikolaidis sa 19 poena, dok je Glen Kouzi dodao 18. Kod Apolona je najboolji bio Kolman sa 22 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJ

    4. mart 2024 | 21:45

    to mu je ostalo iz juniorskih dana u fmp kada je slao poljupce tati u publici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA