Vreme čitanja: oko 2 min.

Specijalne nagrade Partizana i Addiko banke za najbolje

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zlatna stolica" na utakmicama KK Partizan važan je trofej sa sve navijače crno-belih, i rezervisana je samo za najbolje među najboljima

  • 0
Ognjen Jaramaz i Lana Foto: Promo/ Dragana Stjepanović

Uz čast da za svoj tim navijaju iz najbolje pozicije u Štark Areni, od ovog vikenda svi nagrađenih dobijaju i posebnu nagradu - ček u iznosu od 50.000 dinara od Addiko banke, koja je jedan od sponzora crno-belih košarkaša.

Na utakmici ABA Lige između Partizana i Cedevite Olimpije specijalni gost utakmice na "Zlatnoj stolici" bila je Lana Zorjan, jedna od najtalentovanijih mladih violinistkinja, dobitnica muzičkog oskara ICMA za Svetsko otkriće 2024. godine, petnaestogodišnjakinja koja je osvojila preko 60 prvih i specijalnih nagrada, kao i laureata na međunarodnim i republičkim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Specijalni poklon od Addiko banke, ček na 50.000 dinara, uručio joj je prvotimac crno-belih Ognjen Jaramaz.

Na utakmici između Partizana i Anadolus Efesa na "Zlatnoj stolici" našao se Andrija Aleksić, student Master studija Mehatronike i Pametne elektronike na Rimskom univerzitetu Tor Vergata, gde trenutno ima najbolje rezultate na svom smeru. Andrija tečno govori engleski i italijanski, a školovanje je započeo u Nišu, gde je u okviru gimnazije "Svetozar Marković" pohađao specijalni odsek za fiziku. Prve dve godine studija je proveo na Elektronskom fakultetu u Nišu, da bi treću godinu završio u Norveškoj, na njihovom nacionalnom univerzitetu – NTNU, koji važi za jedan od najboljih tehničkih univerziteta u Skandinaviji. Osnovne studije je završio u Nišu kao treći najbolji u svojoj generaciji, i to pre zakonskog roka. Za Master studije u Italiji se odlučio jer mu je životni cilj da radi kao inženjer u Formuli 1, a san da to bude u Ferariju. Ček u ime Addiko banke Andriji je uručio prvotimac Partizana Tristan Vukčević.

Tristan Vukčević i Andrija Foto: Promo/ Dragana Stjepanović

Addiko banka, kao i Partizan, veruje u prave vrednosti i davanje sve od sebe zarad postizanja najboljih rezultata koji nas vode ka ispunjenju snova, stoga je odlučila da sve one koji se nađu u Zlatnoj stolici u Štark Areni nagradi novčanom nagradom, sa ciljem podsticanja drugih da daju svoj maksimum i svojim primerom inspirišu i čine velika i dobra dela.

Svedoci smo da utakmice Evrolige beleže rekordne posećenosti jer je interesovanje ljubitelja košarke izuzetno veliko. S toga je Addiko banka pokrenula nagradnu igru u okviru koje novi klijenti koji apliciraju za Addiko Mastercard kreditnu karticu i dobiju odobrenje do 31. marta imaju mogućnost da osvoje put u Berlin na Final Four, sezonsku kartu za utakmice KK Partizan, kao i ulaznice za parket za finale ABA lige.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA