≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su plakali kad mu je umrla majka, a on ostao da igra za Srbiju: Tužna poruka Vase Micića za njen rođendan

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski košarkaš čuva uspomenu na ženu koja mu je dala život

  • 1
Vasilije Micić, Vesela Micić Foto: Instagram.com/vasamicic13

Vasilije Micić je rastužio sve svoje pratioce na Instagramu objavom za svoju majku, koja je preminula pre nešto manje od pet godina dok je on igrao na Svetskom prvenstvu u Kini.

Na današnji dan je rođena njegova majka Vesela, a Vasa čuva uspomenu na nju, pa joj je posvetio objavu i čestitao rođendan na svom profilu na Instagramu.

- Srećan rođendan, majko - napisao je Vasilije uz fotografiju sa svojom majkom, a to je rastužilo njegove pratioce na Instagramu, koji su mu u porukama poručivali koliko im je žao.

Vasilije je pre pet godina na Mundobasketu u Kini dočekao tužnu vest da mu je preminula majka, koja je bolovala od opake bolesti.

Zbog toga je Vasa bio i pod upitnikom oko učešća na Svetskom prvenstvu, ali se na kraju stavio na raspolaganje selektoru selektoru Saletu Đorđeviću.

A onda je stigla tužna vest da je srce njegove majke prestalo da kuca, što je rastužilo celu Srbiju. Ipak, iako je mogao da ode sa Mundobasketa, Vasa je tada odlučio da ostane, stisnuo je zube, pa je čak i odigrao utakmicu nakon smrti majke, što je gest koji Srbija sigurno neće zaboraviti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vasilije Micic B.B.I.I.M.H. (@vasamicic13)

(Telegraf.rs)

Video: Scena koja topi srca iz Arene: Micićeva sestra zajedno se igra sa sinom na poluvremenu meča Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomislav M.

    6. mart 2024 | 19:45

    Pokojnu Vasinu majku Veselu,poznavao sam oko 40 godina!?Radila je na Kopaoniku,u svom butiku ekskluzivne sportske opreme?!A otac Micko,je prvi strucnjak i prof,koji je dosao sa cerkom na Kopaonik,otvorio ski centar !?Na dansnji pomen pokojnoj Veseli,da je cuvaju andjeli u raju!?Pocivaj u Bozjem miru.Amin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA