≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija dobila NBA tandem: Prvi dabl-dabl Micića u NBA, servirao Pokuševskom magičnu asistenciju

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otpisani Srbi se vratili na parket i pokazai šta umeju

  • 1
Vasilije Micić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Šarlota upisali su pobedu protiv Bruklina 110:99, a srpski igrači Vasa Micići Aleksej Pokuševski imali su zapaženi učinak. 

Ako se srpskim internacionalcima nije dalo u Oklahomi, propušteno je brzo nadoknađeno u Hornetsima. Ispostavilo se da je Šarlot povukao pravi potez kada je doveo "otpisani" srpski dvojac koji je ove večeri pokazao šta ume. Sa jedne strane, Vasa Micić je upisao dabl-dabl od 12 poena, 5 skokova i 10 asistencija. Uz njega, Pokuševski je maksimalno iskoristio svojih 7 minuta i upisao 7 poena, uz 2 skoka, i to, bez promašaja.

Kada je o samom  susretu reč, upravo je Micić vodio glavu reč u svom timu. DObio je 31 minuta na parketu, a ukazanu priliku je na najbolji način iskoritio i razigravao svoje saigrače. Na početku, Bruklin je bio bolji i poveo 35:31, ali je do poluvremena Šarlot potpuno preokrenuo meč, poveo 63:52, i na kraju zasluženo slavio.

Takođe, jedan od najlepših poteza meča, upravo je izveo Micić, kada je iza leđa dodao do Pokuševskog koji je pogodio trojku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    10. mart 2024 | 12:37

    Doncic 6 tripl dabl u nizu sve preko 30 poena rusi sve rekorde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA