Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama na meču Baskonije i Barse: Reflektor pao sa plafona, čirlidersica ga izbegla za dlaku, navijači u šoku

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika sreća, sve je prošlo bez posledica

  • 0
Fernando Buesa Arena Foto: Telegraf.rs

Neverovatna situacija odigrala se tokom poslednje četvrtine utakmice između Baskonije i Barselone u dvorani "Fernando Buesa" u Vitoriji Gasteiz. Tokom tajmauta susreta ACB lige, koji su domaći dobili, otpao je jedan od reflektora i pao na parket sa velike visine!

U tom momentu su na parketu bile čirlidersice zajedno sa maskotom Baskonije i velika je sreća da su one u tom momentu bile u samom centru, te je reflektor izbegao sve žive.

Ponovljeni snimak sa kamera pokazuje da je reflektor pao na samo nekoliko desetina centimetara od jedne od čirlidersica koje su nastavile da idu u krug i ostale profesionalne do kraja, uprkos alarmantnoj situaciji.

Navijači koji su bili prikazani u kadru bili su vidljivo šokirani, jer zasigurno nisu očekivali da sa krova otpadaju delovi dvorane.

Jasno je da će ovih dana zbog pomenute situacije morati da se odradi ogromna kontrola svega u "Buesi" kako ne bi došlo do novog incidenta.

(Telegraf.rs)

Video: Nova istorijska partija Jokića: Nerealna asistencija kroz dvojicu igrača za brutalno zakucavanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA