≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako to izgleda kada igraju majstori: Lilard i Janis zbirno do 69 poena, srušili Kliperse usred Los Anđelesa

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna utakmica za igrače Milvoki Baksa

  • 0
Milvoki Baks - Los Anđeles Klipers Foto: Tanjug / AP

NBA liga večeras nas je "počastila" mnogobrojnim utakmicama u takozvanom evropskom terminu, a između ostalog smo ispratili i derbi između Klipersa i Baksa u Los Anđelesu. Pobedu je na kraju ostvario gost koji je vođen večeras raspoloženim Janisom Adetokumbom i Dejmom Lilardom rešio susret - 117:124.

Vrlo su raspoloženi za igru bili košarkaši Baksa, te su njih dvojica zbirno dala 69 poena na meču. Lilard je ubacio 35 uz sedam skokova i 11 asistencija. Iz igre je šutirao 4/6 za dva poena, 7/13 za tri i 6/7 sa linije za slobodna bacanja. Sa druge strane, moćni Janis je dao 34 poena uz sedam uvhaćenih 10 podeljenih lopti saigračima. Pogodio je 12/14 šuteva za dva, 0/2 za tri i 10/15 kada su u pitanju slobodna bacanja.

Za Kliperse je jako raspoložen bio Norman Pauel koji je dao 26 poena, ali ono što treba istaći je partija jednog od igrača sa ovih prostora, Ivice Zupca koji je ubacio 18 poena uz šest skokova i jednu asistenciju.

Gledali smo jedan krajnje zanimljiv meč gde se prednost konstantno šetala sa jedne na drugu stranu. Čak i kada je delovalo da bi neki od timova mogao da prelomi duel, usledila bi reakcija protivnika.

Tako je Milvoki na početku poslednje četvrtine imao +9 pre nego što je reagovao tim Klipersa i potom preuzeo minimalno vođstvo, ali je na kraju ključna bila velika serija kada je od 0d 107:110 tim Milvokija došao do 109:119 i tako rešio meč.

Posle ovog meča Milvoki je došao do skora 42-23 i za sada je treći na Istoku, mada ima po pobedu i poraz više od Klivlenda, tako da su dva tima skoro jednaka u tom parametru. Klipersi sa druge strane imaju 41-22 na četvrtom mestu Zapada.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda u NBA stilu pregazila Krku za novi rekord kluba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA