≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Rajaković poražen od najgoreg tima u NBA ligi: Znači li ovo da se priprema za Nikolu Topića?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda ima tu nečega...

  • 0
Darko Rajaković Foto: Tanjug / AP

Košarkaši Toronto Rapotrsa koje sa klupe predvodi Srbin Darko Rajaković poraženi su od strane Detroit Pistonsa sa 113:104, čime su upisali neuspeh protiv najgore ekipe u NBA ligi, što bi moglo da znači samo jedno - tankovanje.

Detroit ove sezone igra nestvarno loše, pošto su tek upisali svoju 12. pobedu u ligi, čime su ostavili iza sebe i Vašington Vizardse na skoru od 11 pobeda i 54 poraza, pa je ta titula "najgoreg" pripala Čarobnjacima, međutim, ni Toronto ne cveta previše.

Reptorsi se nalaze na "samo" 11 pobeda više, odnosno, Toronto sada ima skor od 23 pobede i 43 poraza, što praktično znači da su im ostale tek minimalne šanse da se nađu u plejofu ili plejinu, pošto Atlanta na 10. mestu ima čak šest pobeda više, a do kraja lige je ostalo još 16 mečeva.

Zbog toga, čini se kao da se Toronto takođe bacio u "tankovanje", gde će moći da pridobije i Nikolu Topića, kome se prognoziraju izuzetno visoke pozicije na predstojećem draftu. Prema ESPN prognozama, Nikola Topić je viđen kao četvrti pik, dok je Toronto viđen kao franšiza koja će dobiti 5. pika.

Samim tim, Nikola bi mogao da dođe kod Rajakovića, a opet, mogli bi Raptorsi i da napreduju na toj listi ukoliko još malo pokvare svoj učinak.

Kada je reč o samom meču Detroita i Toronta, jednostavno, Pistonsi su od samog starta meča pokazali da su došli po pobedu, iako su na poluvremenu bili u zaostatku od pet poena. Ipak odlična treća četvrtina, potom i četvrta su doneli pobedu.

Najbolji na meču bio je Imanuel Kvikli iz Toronta sa 25 poena, dok je u Detroitu Džejlen Duren obeležio meč sa 24 poena i 23 skoka!

(Telegraf.rs)

Video: Bogi brutalno "provozao" fintama odbranu, igrač Toronta poljubio parket, pa sevnula asistencija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA