Vreme čitanja: oko 1 min.

Darko Miličić o čuvenom psovanju sudija: "Nikad se za to nisam ispovedio, Bože oprosti što izgovorih to..."

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski centar se podsetio ove situacije

  • 0
Foto: MN Press

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić bio je gost u podkastu "Jao Mile", gde se tokom razgovora podsetio i nekih od najzanimljivih delova njegove karijere koja je mogla biti mnogo veća i bolja, samo da je, kako sam kaže, bio normalan.

Između ostalog, Darko Mililić je ostao upamćen i po sada već čuvenom intervju nakon utakmice na Evropskom prvenstvu, kada je jednostavno psovao sudije na sav glas, kada im je uputio i žestoke kritike, ali i prozivke i psovke na račun porodice.

Taj video snimak je ostao na neki način legendaran, a Darko je sada po prvi put govorio o toj situaciji.

On je istakao da se za to nikad nije ispovedio.

- Nisam se za to ispovedio nikada, za sve drugo jesam. Način na koji sam se obratio nije bio lep, ni prema kome, a sudijama sam se obratio. Moje mišljenje o sudijama je moje mišljenje. Sigurno da način na koji sam se obratio nije u redu, kao ni zbog nivoa košarke koji se igra u tom trenutku – a to je Evropsko prvenstvo. Bilo je ružno spominjati decu i ćerke. Da je ta krađa postojala – postojala je. Da ti negativno utičeš na nečiji rad i trud, a meni, Bože oprosti, što izgovorih sve te bljuvotine na račin dece, ljudi koje ne poznajem. Ja poznajem te džukele, ne lično, ali sam imao direktan sukob. Ipak, spomenuo sam njihovu decu koje ne poznajem

(Telegraf.rs)

Video: Srbin igrao u NBA sredinom '80-ih: Potomak emigranata bio 2. pik kao Darko Miličić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA