Vreme čitanja: oko 2 min.

Patriotski tiket! Kladionica dala neviđenu kvotu ako zajedno odigrate na pobede Zvezde i Partizana u EL

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nigde nećete da nađete veće kvote

  • 6
Kevin Panter, Luka Mitrović Foto: Marko Jovanović

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije, ali i za košarkašku Evroligu. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili čak četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Poslastica za košarkaše zaljubljenike su fiksevi na večite, Partizan Mozzart Bet u Barseloni i Zvezdu protiv Makabija u Areni. Osim toga najveće kvote na svetu su i na Atalantu protiv Sportinga u Ligi Evrope i Olimpijakos protiv Makabija iz Tel Aviva u Ligi konferencije.

BARSELONA – PARTIZAN MOZZART BET (ČETVRTAK, 20.30), DVOJKA 3,90

Partizan Mozzart Bet se grčevito bori za bar deseto mesto i plej in u Evroligi. Tim Željka Obradovića ima čak četiri poraza u prethodnih pet kola. Barsa je druga, sve je bolja i želi da zardrži tu poziciju pred plej-of. Real je teško uhvatljiv. Katalonci su u Blaugrani ostvarili 13 pobeda i dva poraza ove sezone u najjačem takmičenju na Starom kontinentu. Na poslednjem meču pred svojim navijačima, ekipa za koju igra Nikola Kalinić je poražena od Monaka (67:77). U prvom delu sezone, Barselona je pobedila crno-bele u Areni sa 92:83. Specijal ponudu za ovaj meč možete pogledati ovde.

CRVENA ZVEZDA – MAKABI (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2,05

Crveno-beli su izvesnio izgubili šanse da se plasiraju u plej in Evrolige. Zvezda je u seriji od četiri poraza pred gostovanje Makabija u Beogradskoj areni. Makabi je deseti, sa skorom 15-13. Ponos Izraela ima dva vezana trijumfa. Meč je važniji gostima iz Tel Aviva koji zbog rata u Gazi igraju u Pioniru kao domaćini. Tim Janisa Sveropulosa je pobedio u prvom meču Makabi sa 98:92. Zvezda ima čak šest pobeda u nizu u Evroligi protiv nekadašnjeg šampiona Starog kontinentna. Kompletnu specijal ponudu možete pogledati ovde.

Ali, poseban specijal je "patriotski tiket", jer ukoliko odigrate na pobede Crvene zvezde i Partizan Mozzart Beta, u Mozzartu dobijate kvotu 10!

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

ATALANTA – SPORTING LISABON (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,00

Pre sedam dana u Lisabonu nije bilo pobednika u duelu Sportinga i Atalante, pa veće šanse za četvrtfinale Lige Evrope ima tim iz Bergama. Boginja provincije je za vikend ogigrala 2:2 u Torinu protiv Juventusa u Seriji A, dok su Lavovi ostali lideri Primeire posle lake pobede u gostIma prtv Aruke sa 3:0. Šveđanin mađarskog porekla Viktor Đekereš biće glavna opasnost po italijanski tim. Napadač Sportinga biće zvezde letnjeg prelaznog roka. Arsenal i Čeli ga žele, a cena je 100.000.000 evra.

MAKABI TEL AVIV – OLIMPIJAKOS (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,25

Makabi je razbio Olimpijakos u Pireju u prvom meču osmine fiala Lige konferencije. Bilo je čak 4:1, pa bi revanš trebalo da bude formalnost za vicešampiona Izraela koji će igrati kao domaćin u Bačkoj Topoli na terenu TSC-a. Makabi je sjajnoj formi, vezao je šest trijumfa, dok je tim iz Pireja, posle katastrofe pre sedam dana poražen i u atinskom derbiju od Panatinaikosa, takođe na svom terenu sa 3:1. Ekipa španskog stručnjaka Hose Luisa Mendilibara imaće težak posao na severu Srbije.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jbg

    14. mart 2024 | 14:23

    Igrao bih na pobedu Partizana i poraz zvezde, ali mala je kvota ...

  • R...

    14. mart 2024 | 18:45

    Šta kažu kvote,oće li zvezda izboriti mesto za plej aut....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA