Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrija Bojić posle Spartaka završio u tuzlanskoj Slobodi

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastupaće za tim iz BiH do kraja sezone

  • 0
Andrija Bojić Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Vrlo brzo po napuštanju Spartaka iz Subotice, sa kojim je potpisao sporazumni raskid saradnje, iskusni srpski košarkaš, Andrija Bojić pronašao je novu sredinu, pa će do kraja sezone braniti boje Slobode iz Tuzle.

Bojić je u Spartaku proveo 15 meseci i odigrao je ukupno 60 utakmica na kojima je postigao 872 poena, što je prosek od 14,5 poena po meču.

U izjavi za portal BH Basket, on je rekao da je čuo samo lepe stvari o Tuzli i tamošnjoj košarci, zbog čega se nije dvoumio niti jednog trenutka oko dolaska.

- Sve se desilo jako brzo, ja inače živim u Skoplju. Kada sam dobio ponudu od Slobode i nisam puno razmišljao iskreno. Inače moj kum je pokojni Bora Džaković i on mi je uvek pričao divne priče o Tuzli. Znam koliko je ustvari taj grad specifičan i koliko ljudi žive za košarku - rekao je Bojić.

Pre Spartaka, srpski košarkaš je nastupao za Mladost iz Zemuna, MZT iz Skoplja, rumunski Voluntari i Politehniku Jaši, poljski Starogard Gdanjski, mađarski Jašerbenji, te za Borac iz Čačka, OKK Beograd i Megu, gde je počeo svoju seniorsku karijeru.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Partizana otkrio odakle vreba najveća opasnost protiv Barse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA