≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoković i Kari nisu prvi put zajedno na parketu: Poslednji put Novak je dobio vredan poklon u Gradu anđela

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novak je čest gost NBA utakmica...

  • 1
Novak Đoković Printscreen: Instagram/djokernole

U noći između subote i nedelje odigrano je osam NBA mečeva, a najzanimljivije je bilo u Los Anđelesu gde su Lejkersi poraženi od Golden Stejt Voriorsa 128:121. 

Naime, ovom meču prisustvovao je i Novak Đoković koji se pozdravio sa Stefom Karijem i razmenio poklone. Novak je dobio potpisan dres, a Kari potpisan reket.

Ono što je zanimljivo, ovo nije prvi put da se dvojica sportista nalaze na parketu. Na istom mestu, sreli su se pre sedam godina kada je Novak pratio meč LA Klipersa i Golden Stejt Voriorsa.

Jedan od najboljih tenisera  bio je gost Miloša Teodosića, koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima, a srpski dvojac se dobro zabavio pre i posle meča. Teniser je na poklon dobio dres košarkaškog asa, a o utakmici je na svom Instagram profilu napisao:

- Sjajan šou i zabavna utakmica. Klipersi i Voriorsi su uradili ono što najbolje znaju. Stef Kari i Kevin Durant čine da ovaj sport deluje tako lako. Hvala Klipersima na gostoprimstvu. Nedostajao mi je Miloš Teodosić na terenu, ali sam barem dobio njegov dres.

Tada, dvojica legendarnih sportista su susret obeležili zajedničkom fotografijom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA