Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović misteriozno napustio teren i otišao odmah u svlačionicu, Atlanta silna u Los Anđelesu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do tada je igrao pola sata...

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije završio meč između Los Anđeles Klipersa i Atlante, koji je njegov tim dobio rezultatom 110:93, i u poslednjoj deonici iz misterioznog razloga otišao je odmah u svlačionicu!

Mediji u SAD pišu da je Bogdanović zamenjen na sedam minuta do kraja utakmice i da su iz kluba poručili da će da bude podvrgnut pregledima, mada nikome nije bilo jasno šta se desilo - kao i koja potencijalna povreda je u pitanju.

Bogdanović je do tog trenutka igrao pola sata i imao je učinak od 11 poena, pet skokova i četiri asistencije. Pogodo je tri trojke, što znači da je nastavio onaj svoj niz u kom je na 75 utakmica zaredom ubacio barem jednu.

Dežonte Mari i Deandre Hanter su vodili Hokse do trijumfa. Prvi je imao 21 poen i 10 skokova, dok je drugi ubacio 20. Sjajan je bio i Džejlen Džonson sa 18 poena i 12 skokova, ali i Klint Kapela sa 15 poena i 13 skokova.

Na taj način je prekinut niz od tri poraza i borba za plej-in se nastavlja. Podsetimo, Atlanta je na 10. mestu i čekaju da im se najbolji igrač Tre Jang uskoro vrati posle operacije prsta.

Sem prve deonice, Klipersi nijednom nisu vodili na ovom meču i posle rezultat 88:62 za goste sve je bilo jasno kada je u pitanju pobednik.

Kavaj Lenard je imao 28 poena i bio je najefikasniji kod Klipersa. Pol Džordž je stao na 26, a podbacio je Džejms Harden koji i dalje čeka da pretekne Vinsa Kartera na 20. mesto liste najboljih strelaca. Ove noći imao je samo devet poena i devet asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA