Vreme čitanja: oko 1 min.

Skaut Jokićevog Denvera očaran Nikolom Topićem: "Svi o njemu govore sa velikim uvažavanjem"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo lepe reči za najvećeg srpskog talenta

  • 0
KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Skaut Denver Nagetsa Martinas Pocijus je u razgovoru za "Sport Klub" pričao o talentu i potencijalu beka Crvene zvezde Nikole Topića.

Imao je samo najlepše reči za najtalentovanijeg mladog igrača svoje generacije u Evropi i šire, a istakao je i kako mu je žao što se Topić povredio.

- Da, mislim da hoće. Ne mogu previše da govorim o tome, ali jasno je da je on veoma dobar talenat, prema svemu što znam. Njegov mentalni pristup i karakter su odlični, a to je retko pronaći kod tako mladog igrača, deteta. Svi govore o njemu s velikim uvažavanjem. Voleo bih da se nije povredio, da smo ga više gledali na evroligaškom nivou, ali biće visoki pik ovde godine - izjavio je Pocijus.

Od Topića se očekuje da se vrati u završnici sezone, a oporavak povređenog kolena teče dobre. Nikola još uvek nije objavio da li će izaći na NBA draft ove godine, ali svakako prema potencijalnim predikcijama on je u pet najboljih prospekata.

(Telegraf.rs/Sportklub)

Video: Jokić se smejao rivalu u facu, nije mogao da veruje šta mu je ovaj dozvolio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA