Vreme čitanja: oko 1 min.

PATRIOTSKI TIKET ZA NAJHRABRIJE: Orlovi i Partizan za pune džepove!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U epicentru današnjeg sportskog programa je dolazak košarkaša Reala u Arenu na megdan Partizan Mozzart Betu u 31. kolu Evrolige i gostovanje fudbalera Srbije u Moskvi protiv Rusije u prijateljskom meču

  • 3
Aleksa Avramović, Partizan - Baskonija Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili upravo te dve kvote, na pobedu Partizan Mozzart Beta i Srbije, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

PARTIZAN MOZZART BET – REAL MADRID (ČETVRTAK, 20.30), KEC 2,30

Posle trijumfa nad Baskonijom u utorak, novi meč biti ili ne biti za Partizan Mozzart Bet koji se bori za mesto u plej-inu Evrolige. U Arenu dolazi šampion Evrope koji bi pobedom u Beogradu obezbedio prvo mesto pred plej-of. Za crno-bele neće igrati Zek Ledej koji je još u SAD-u posle smrti oca, dok će Kraljevići pred 20.000 Grobara da igraju bez veterana Rudija Fernandeza, Serhija Ljulja i Serhija Ćaća Rodrigeza. Real ima četiri pobede u nizu u svim takmičenjima. U prvom delu sezone, Partizan Mozzart Bet je poražen u Madridu od prvaka Evrope sa 91:75. Specijal ponudu možete pogledati ovde.

RUSIJA – SRBIJA (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 2,90

Orlovi će danas u Moskvi da odmere snage sa Rusijom u prijateljskom meču. Za četu Dragana Stojkovića Piksija je dobra priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta i deula u grupnoj fazi sa Englskom, Danskom i Slovenijom, dok je Zbornaja izbačena iz svih takmičenja zbog intervencije u Ukrajini. Ove dve selekcije su poslednji put igrali pre nešto manje od tri i po godine, kada je Srbija u Ligi nacija slavila sa čak 5.0. Pre toga su Rusi na svom terenu pobedili Orlove sa 3:1.

Mozzart Foto: Promo/ Mozzart

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. mart 2024 | 16:12

    Kakve veze partizan ima sa patriotizmom u Srbiji?

  • Srbija iznad Svega!

    21. mart 2024 | 15:51

    Znaci na Srbe u Rusiju i na Reala da dobije Hrvate. Ne zvuci lose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA