≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitali smo Giedratisa o mogućem duelu Srbije i Litvanije na OI: "Ako budete kompletni, favorit ste za zlato"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanac pun reči hvale za naš tim

  • 0

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Litvanije, Rokas Giedratitis, izneo je utiske pred meč protiv Virtusa iz Bolonje, gde je poslao i poruku zahvalnosti navijačima Zvezde.

Pošto je nedavno žreb za Olimpijske igre spojio Srbiju sa pobednikom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji se igra u Portoriku, gde je glavni favorit upravo Litvanija.

Tako bi u Parizu mogli da vidimo duel Litvanije protiv Srbije, ako Litvanci budu bolji od Italije, Portorika, Obale Slonovače, Meksika i Bahreina

- Pre svega moramo da se kvalifikujemo i da pobedimo na predolimpijskom turniru, tu su Italija, Portoriko, ne sećam se ko još, ali da, mislim da mi možemo da prođemo. Biće teško, neće biti lako, igramo protiv Portorika, sećam se da smo prošli put igrali u Kaunasu i izgubili smo od Slovenije. Olimpijske igre su veoma bitne za Litvaniju - rekao je Giedratitis za Telegraf, a zatim rekao da je san svakog košarkaša da na Olimpijskim igrama igra protiv timova kao što su Amerika i Srbija.

- Gledao sam sve grupe i nije lako, biće teško igrati, ali tako je na Olimpijskim igrama, imate samo 12 timova, biće zanimljivo, ali ako igrate sa Amerikom i Srbijom, biće sjajno, jer svaki klinac sanja o tome - rekao je Rokas, koji se nadovezao i na duel Orlova i Litvanije u Manili, ali je istakao i da Srbija u slučaju da bude u najjačem sastavu predstavlja jednog od favorita za osvajanje turnira.

- To je samo košarka, tog dana Srbija je bila bolja. Srbija je sjajna uvek, svake godine ima sjajan tim, oni su jedan od favorita da osvoje turnir, naravno ako osvoje turnir - zaključio je Rokas Giedraitis.

(Telegraf.rs)

Video: Nan ispao "šmeker" i potpisao se svim mladim navijačima Zvezde po izlasku sa terena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA