≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdanović "patosiran" od strane Durenta, nastavio je trojkaški niz u porazu Atlante

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je učinak od 16 poena...

  • 0
Bogdan Bogdanović Printskrin: X/@YoungNBA

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović upisao je još jednu partiju sa dvocifrenim učinkom u NBA ligi, ali je njegova Atlanta poražena na gostovanju Finiksu rezultatom 128:115!

Bogdanović je ponovo bio starter Hoksa, igrao je 36 minuta i za to vreme imao je učinak od 16 poena, tri asistencije i dva skoka. Uz 6/13 šut iz igre i četiri pogođene trojke iz sedam pokušaja.

Ono što je svakako bitno jeste i to da je nastavio taj svoj niz ubačenih trojki i sada je na 77 uzastopnih. I dalje je na drugom mestu franšize, kao i na 14. kada je u pitanju NBA liga.

Završio je Bogdanović i na parketu u jednom trenutku, kada je prilikom kontranapada dobio blokadu od Kevina Durenta. Igrao se finiš treće deonice, na semaforu je stajalo 94:90 za domaćina, a Srbin prosto nije video Durenta i tom prilikom zaradio je očigledno i udarac po glavi.

Vodili su Hoksi +7 na kraju prve deonice, ušli su sa tri poena zaostatka u poslednju, da bi Finiks serijom 10:0 otišao na 112:98 i tako verovatno i rešio pitanje pobednika.

Devin Buker je bio najefikasniji u redovima Finiksa sa 30 poena. Erik Gordon je ubacio 21, Durent je imao 19, Rojs O'Nil 14, Grejson Alen 13, a Bredli Bil 12.

Na drugoj strani, Dežonte Mari je bio na korak od tripl-dabla sa 29 poena, 10 asistencija i devet skokova. Deandre Hanter je ubacio 22, a Klint Kapela je imao 13 poena i 10 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA