≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odličan meč Nikole Jovića, polako hvata zalet: Drugi put uzastopno dvocifren!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spolstra opet ukazao šansu mladom košarkašu

  • 0
Nikola Jović - Majami Hit Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Poprilično oslabljena rotacija Majami Hita nije uspela da izađe na kraj sa Nju Orleans Pelikansima u NBA ligi na domaćem parketu, pa je na kraju gost Floridu napustio zadovoljan slavivši sa 111:88.

Nije Erik Spolstra mogao da računa na Tajlera Hiroua, Dankana Robinsona i Kevina Lava, dok se Bem Adebajo tek vratio u ekipu nakon povrede, pa faktički nije bilo igrača koji bi mogao da odgovori Si Džej Mekalumu koji je ubacio 30 poena uz 7 asistencija i 5 skokova.

Džimi Batler je imao 17 uz 5 dodavanja za koš i 4 uhvaćene lopte, a jedini srpski košarkaš na terenu tokom noći Nikola Jović profitirao je minutažom.

Za 19 minuta u igri on je ubacio 10 poena uz šut iz igre 4 od 9, i imao po skok, asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu. Interesantno, njegov tim je imao samo minus četiri dok je on bio na parketu.

Jović je u prošlom okršaju sa Klivlendom ubacio 14 poena uz 6 asistencija, pa je ovo možda najava nekih boljih dana za njega u dresu "vreline".

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović za Telegraf o Olimpijskim igrama, da li je pričao s Jokićem za Pariz, Džimiju Batleru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA