Vreme čitanja: oko 1 min.

Jakara pred Partizan: "Neko bi rekao da smo već otpisani, ali, nećemo se predati"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener SC Derbija je spreman za duel sa aktuelnim šampionom ABA lige

  • 2
Dejan Jakara Foto: ABA liga - Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana su iza sebe ostavili jedno polovično uspešno duplo kolo Evrolige u kom su slavili protiv Baskonije, ali su poraženi od Real Madrida pred svojim navijačima, dok ih već očekuje i novi duel u ABA ligi.

Crno-beli će u 24. kolu najjačeg Jadranskog takmičenja igrati protiv SC Derbija u Morači, ekipe koja ih je savladala u Superkupu ABA lige, dok su u ligi poraženi i to ubedljivo.

Pred taj meč je govorio i Dejan Jakara, trener SC Derbija.

- Vrlo bitna utakmica za nas, ali takođe i za Partizan. Gledajući naše preostale tri utakmice u ABA ligi neko bi rekao da smo već otpisani. Međutim, mi se nećemo predati dok imamo šanse za plej-of. Svi znamo ko je Partizan, da su oni jedni od favorita za titulu u ABA ligi - istakao je Jakara.

On je o Partizanu imao samo najlepše moguće reči.

- Veoma je teško igrati protiv njih jer se odlično kreću bez lopte, u napadu imaju vrhunski 'spejsing' i brzo kažnjavaju svaku grešku odbrane. Partizan je jedna od boljih, ako ne najbolja šuterska ekipa u Evroligi. Naravno, taj talenat kad sklopiš sa trenerom Obradovićem, dobiješ najbolji napad. Moramo da se borimo za svaku loptu ako želimo da iznenadimo. Ne smemo njima pustiti lagane poene iz tranzicije i svaki defanzivni skok mora biti kao da je skok za pobedu - poručio je Jakara.

Podsetimo, meč između Partizana i SC Derbija na programu je u nedelju, s početkom od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Video: "Kakvo je to pitanje?": Panter posle Reala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA