≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cedevita Olimpija pregazila Mornar u Ljubljani: Barani nisu znali šta ih je snašlo

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa gostujućeg tima nije imala šanse...

  • 0
KK Cedevita Olimpija - KK Mornar Bar Foto: ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Cedevita Olimpije savladala je ekipu Mornara iz Bara u meču 24. kola ABA lige ubedljivim rezultatom 105:89, po četvrtinama 30:28, 17:18, 28:15, 30:28.

Na terenu je vladala velika borba sve do polovine treće četvrtine, a Cedevita Olimpija se rapidno odvojima u nastavku utakmice i bilo kakva šansa da se zaostatak smanji nije postojala.

Najbolji pojedinac domaćina bio je Jaka Blažič, koji je umalo postigao tripl-dabl partiju sa 18 poena, osam skokova i devet asistencija. Imao je indeks korisnosti od čak 37. Omić je dodao 20 poena, Stjuart 17, Kobs 15, a Dragić 11 poena.

U Mornaru je najbolji bio Veders sa 24 poena i 10 skokova, 26 je dodao Gavrilović, a još jedan dvocifreni bio je Dan-Martin sa 17 poena i šest asistencija.

Ovom pobedom Cedevita Olimpija ostvarila je četvrto mesto na tabeli sa skorom 15 pobeda i devet poraza, dok je ekipa Mornara iz Bara sve bliža opasnoj zoni sa šet pobeda i 19 poraza, odnosno 13. mesto na tabeli.

U drugom meču večeri Igokea je savladala Krku i na taj način na kratko spasila Mornar za poslednje mesto na tabeli. Slavili su rezultatom 90:84, a najbolji pojedinac meča je bio Filipović sa 21 poenom i četiri asistencije.

(Telegraf.rs)

Video: Publika pozdravila Teodosića nakon velike pobede protiv Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA