Vreme čitanja: oko 1 min.

Pešić o penziji Nemanje Bjelice: "Imao nemerljiv značaj za stvaranje nove Zvezde"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor reprezentacije Srbije pozdravio je novopečenog penzionera na zaslužen odmor

  • 0
Svetislav Pešić Foto: Mileta Mirčetić

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da je Nemanja Bjelica, koji je danas saopštio da je odlučio da okonča profesionalnu karijeru, imao nemerljiv značaj za srpsku košarku i za stvaranje nove Zvezde.

- Nemanja treba da bude ponosan na sve što je uradio u svojoj karijeri. On nije samo imao fantastičnu karijeru, već je bio jedan od retkih koji je svojim načinom igre, menjao čitavu košarkašku igru. Veoma je značajan bio za stvaranje nove Zvezde, a njegov značaj za celokupan razvoj srpske košarke je nemerljiv. Pre svega mu želim dobro zdravlje i dobar izbor šta će raditi u budućnosti, sa željom da uvek ostane u košarci - istakao je Pešić za sajt KSS.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije objavio je danas na društvenim mrežama da je odlučio da završi profesionalnu karijeru.

- 20 godina. Hvala ti košarko - napisao je Bjelica na društvenim mrežama, uz video koji prikazuje retrospektivu njegove karijere.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pešić o igranju Jokića za reprezentaciju: "Ako nije spreman, neka ne igra! Ali, nadam se da hoće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA