Vreme čitanja: oko 1 min.

Real posle Partizana imao muke protiv fenjeraša: Palensija nadoknadila -22, ali nije imala snage za preokret

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji u timu Palensije je inače bio nekadašnji igrač FMP-a, Džejlen Hends

  • 0
Džanan Musa, KK Real Madrid Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Namučio se Real Madrid posle teškog meča sa Partizanom u Beogradu: Kraljevići su danas bili na terenu za susret 26. kola španske ACB lige, gde su gostovali Palensiji, koja je poslednja na tabeli, ali ipak je bilo problema. Što zbog umora, što zbog manjka koncentracije, madridski tim je umalo prosuo 22 poena razlike, ali je ipak na kraju slavio - 78:86.

Real je odlično otvorio meč serijom 12:0, koju je Palensija vrlo brzo istopila, ali je Real ponovo početkom treće deonice otišao na +22, no ni ovoga puta nije bila stavljena tačka na dešavanja na ovom susretu.

Palensija je još jednom našla snagu da se vrati u duel, stigla je na samo -3 tokom završne deonice, ali je Real tada ponovo povezao seriju 4:0, odlepio se i zadao konačan udarac "fenjerašu" ACB lige.

Najefikasniji igrač u redovima Palensije bio je Džejlen Hends, inače nekadašnji košarkaš FMP-a, sa 21 poenom uz šest skokova i dve asistencije, dok je na drugoj strani po tom osnovu prednjačio Džanan Musa sa isto toliko poena i dva skoka uz jednu podeljenu loptu saigračima.

U Realu su se pored njega istakli i Fakundo Kampaco sa 15 poena, pet uhvaćenih i šest podeljenih lopti, kao i Gabrijel Dek koji je došao do 11 poena.

Real je tako došao do 23. pobede u španskoj ligi uz tri poraza i sada ponovo beži dva trijumfa ispred Unikahe, dok je Palensija ostala zakucana za dno sa pet pobeda i čak 21 porazom.

(Telegraf.rs)

Video: Giedraitis pričao o Olimpijskim igrama u Parizu i mogućem duelu Litvanije i Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA