Vreme čitanja: oko 1 min.

Ben Bentil ubedljivo dobio Kvinsija Milera: Sjajan okršaj dva bivša košarkaša Zvezde u Japanu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bentil je bio i najefikasniji igrač utakmice

  • 3
Ben Bentil Foto: YUTAKA / AFLO / Profimedia

Već je poznato da Ben Bentil i Kvinsi Miler igraju odlično u japanskoj B. Ligi ove sezone. I dok Ganjanin nastupa za ekipu Gunma Krejn Tandersa, sa druge strane, Amerikanac je deo Tojama Grauzesa, a upravo ova dva tima su se direktno sastala jutros u međusobnom duelu. Pobeda je pripala Bentilovoj ekipi - 70:88.

I to prilično ubedljivo. Posle ujednačene prve četvrtine, Gunma je pojačala gas i stigla je do +8 na odmoru, a pred poslednjih deset minuta je imala i +21 na svom kontu. Do kraja je domaćin uspeo samo da spusti razliku na "pristojniji" nivo.

Bentil je bio najefikasniji igrač utakmice i dominirao je na svakom polju. Ubacio je 18 poena uz osam skokova i dve asistencije za 22 minuta na parketu. Šutirao je 2/4 za dva poena i 4/7 za tri, dok je sa linije penala imao 2/3.

Sa druge strane, Kvinsi Miler je postigao 12 poena uz osam skokova i jednu asistenciju za 32 minuta za Tojamu i nije imao baš dobar šuterski dan. Gađao je samo 4/12 za dva i 1/5 za tri, a sa linije penala je bio polovičan - 1/2.

Kada je stanje na tabeli u pitanju, Gunma je četvrta u Istočnoj konferenciji u B. Ligi sa 26-19, dok je Tojama ubedljivo poslednjeplasirana u Centralnoj konferenciji sa skorom 4-41.

(Telegraf.rs)

Video: Mario Hezonja: Partizan ima šanse za plej of, možda se opet sretnemo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macak

    24. mart 2024 | 15:44

    Nebitni kosarkasi, niko ih ne zna ni u svojoj ulici ali su zato u fmp2 bili velike zvezde hahaha

  • .....

    24. mart 2024 | 21:38

    Hhahahhaha najjace mi ovi cigosi sto prozivaju zelka i njemu sole pamet pogledaj gde nasi kosarkasi zavrse i gde nastave a gde njihovi pametnom dosta poz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA