Vreme čitanja: oko 1 min.

"Trebalo je da imamo slobodan dan, ali ga nećemo imati": Zvezda menja planove posle šokantnog poraza od Mege

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adam Hanga je istakao da Janis Sferopulos nije bio nimalo zadovoljan

  • 0
KK Crvena zvezda KK Mega Foto: MN Press

Košarkaši Mege priredili su veliko iznenađenje u utakmici 24. kola ABA lige u "Štark Areni", pošto su uspeli da savladaju ekipu Crvene zvezde i da tako faktički obezbede i matematički mesto u plej-ofu - 83:89.

Nije igra Crvene zvezde danas funkcionisala na najbolji mogući način, a o svemu tome je posle meča za Meridian Sport govorio Adam Hanga, koji je istakao da je trener Janis Sferopulos promenio planove za sutrašnji dan.

- Rekao je "Sutra imamo trening". Trebalo je da imamo slobodan dan, ali to se sada neće desiti. I mi smo bili saglasni sa trenerom zaslužili smo trening sutra. Možda ću da ostanem i odgledam celu utakmicu sa trenerom. Teško je opisati ovaj poraz, mogli smo da overimo prvo mesto pred početak plej-ofa i sve bi bilo lakše, sada moramo da se okrenemo sledećoj utakmici - rekao je Hanga.

I sam je istakao da Zvezda jednostavno nije zaslužila pobedu večeras protiv Mege, jer je mladi tim Marka Baraća odigrao daleko kvalitetnije.

- Trudim se da budem politički korektan. Nismo zaslužili da pobedimo danas, ušli smo jako mekano u meč na šta nas je upozorio trener. Najavio je veoma zahtevnu i nezgodnu utakmicu protiv mladog i talentovanog tima koji igra sa puno energije. Šteta što se nismo nadovezali na pobedu ostvarenu u Evroligi. Verovatno ćemo biti prvi po završetku regularnog dela sezone, ali nije do plasmana nego do mentaliteta, moramo da pobeđujemo utakmice i budemo mnogo ozbiljniji i bolji - dodao je Hanga za Meridian Sport.

(Telegraf.rs)

Video: NBA Mega srušila umornu evroligašku Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA