≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Nedović poručio: "Završio sam sa reprezentacijom Srbije"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Zvezde je istakao da se više neće stavljati na raspolaganje, jer dolaze mlađi

  • 34
Nemanja Nedović Foto: MN Press / ss kosarka

Košarkaši Crvene zvezde su zabeležili pomalo i šokantan poraz u okviru 24. kola ABA lige, gde su na svom terenu izgubili od Mege sa 89:83, čime i nisu baš u ogromnoj meri ugrozili svoju prvu poziciju na kraju ligaškog dela.

U ovom porazu Zvezde među najboljima je bio Nemanja Nedović, koji je imao 15 poena, dva skoka i sedam asistencija, ali uz izuzetno loš šut iz igre, gde je šutirao čak 4/18 (2/9 za dva i 2/9 za tri poena).

Nije se proslavio Nedović, iako je u nekoliko navrata bio igrač prevage i igrač koji je najviše vukao svoj tim uz Adama Hangu, koji je meč završio sa 22 poena.

Nakon utakmice, Nemanja Nedović je za "SportKlub" otkrio i da je završio sa reprezentacijom Srbije, te da više neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću.

- Završio sam sa reprezentacijom prošlog leta tokom priprema za Svetsko prvenstvo. Moje telo više nije moglo da izdrži dodatni napor, jer mi je potrebno sve više vremena za regeneraciju. Godine se ne smanjuju već samo povećavaju, kao što su klupske sezone sve duže, jedva se čeka odmor. Ako ću deo tog perioda da posvetim nacionalnom timu, dođe trenutak kada više ne možete. A ja sam plus tada dobio ćerkicu Taliju. Postao sam praktično ‘raspolućen’, nisam više mogao. Dolaze mlađi - rekao je Nemanja Nedović.

(Telegraf.rs)

Video: Nedović pomenuo Teodosića pred bitan meč: "Možda bismo proslavili njegov rođendan da..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ps

    26. mart 2024 | 08:33

    Hvala bogu! On vise nije ni za Zvezdu a kamoli za reprezentaciju. 🙄

  • Mica

    26. mart 2024 | 08:47

    Dzaba mu 15 poena kada smo zbog njegovih brzih suteva izgubili po ko zna koji put! Mislim da je vreme da se i iz Zvezde povuces lagano.

  • Srx

    26. mart 2024 | 08:16

    Nisi ti ni bio za reprezentaciju nikad bitan..Igraš samo kad je utakmica bez rezultatskog značaja ili protiv druge lige.I u zvezdi isto radiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA