Vreme čitanja: oko 1 min.

Lejkersi dobili spektakl posle dva produžetka: Dejvis "poginuo na terenu", Džejms plesao na klupi

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janis Adetokumbo je na kraju bio tragičar Milvokija

  • 0
Entoni Dejvis Foto: AP/Tanjug

Onaj kome je pobeda više trebala, istu je i ostvario u spektaklu između Milvokija i Los Anđeles Lejkersa koja je pripala gostima posle dva produžetka - 128:124!

Ključni trenutak dogodio se na 40 sekundi do kraja drugog nastavka, kada je Ostin Rivs pogodio trojku za 124:121, da bi Janis Adetokumbo na drugoj strani promašio dva slobodna bacanja.

Prosto je neverovatno kako je lopta kod prvog izašla iz obruča, što je Lebrona Džejmsa nateralo da u civilu pleše na klupi. Podsetimo, "Kralj Džejms" se nije skidao za ovaj meč zbog povrede članka.

Ali je zato Entoni Dejvis bukvalno poginuo na terenu i igrao je 52 minuta i 51 sekund, ubedljivo najviše u svojoj karijeri. Ujedno i najviše kada su u pitanju Lejkersi još od 2012. i Kobija Brajanta.

Dejvis je meč završio sa 34 poena i 23 skoka, kao i sa osmehom na licu. Mada je tokom meča medicinski tim morao da mu pomaže oko kolena.

Ostin Rivs je bio sjajan i ostvario je tripl-dabl: 29 poena, 14 skokova i 10 asistencija. I Dianđelo Rasel je dao takođe 29, s tim što je on dodao 12 asistencija i sedam skokova. Rui Hačimura je takođe bio dabl-dabl igrač sa 16 poena i 14 skokova.

Vezali su Lejkersi sada četiri pobede i nalaze se na tri od Dalasa koji je u TOP 6. Podsetimo, do kraja ligaškog dela ostalo je još 10 utakmica.

Milvoki je, s druge strane, zakucan na drugom mestu Istoka i na ovom meču imali su nekoliko raspoloženih igrača. Pre svega Janisa, koji je na kraju bio tragičar. Međutim, ostvario je tripl-dabl sa 29 poena, 21 skokom i 11 asistencija.

Damijan Lilard je ubacio 27 poena i imao je osam asistencija, dok je Malik Bizli isporučio 21 poen. Bobi Portis je sa klupe učestvovao sa 18 poena i 13 skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA