≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NBA zvezda se iznervirala na sudije i redom ih prozvala: "Ti si k***a, ti si k***a, a i ti si k***a"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve uz osmeh na licu

  • 0

Borba za plej-of i što bolju poziciju u istom u NBA ligi distiže vrhunac pošto je ekipama do kraja kampanje ostalo po manje od deset utakmica. Strasti rade na sve strane, pa smo tako tokom noći videli pregršt kontroverznih poteza.

Jedan od njih priredili su nam košarkaši Filadelfije Seventisiksers i Klipersa, u okršaju koji u dramatičnoj završnici rešen u korist tima iz Los Anđelesa 108:107.

Imao je domaćin napad za pobedu nekoliko sekundi pre kraja meča, lopta je nekako došla do Kelija Ubrea koji se stuštio ka košu, međutim Pol Džordž i Kavaj Lenard su mu maksimalno otežali posao i njegov šut je drugopomenuti igrač izblokirao.

To je propisno naljutilo Ubrea i trenera Nika Nursa, pošto su obojica smatrali da je svemu prethodio faul. Košarkaš je ipak otišao korak dalje.

Prišao je sudijama i redom im uputio istu prozivku.

- Ti si k...a, ti si k...a , a i ti si k...a - grmeo je Keli uz osmeh na licu.

Videćemo da li mu nakon ovog poteza sleduje i neka kazna, ali svakako je jasno da će Fila najverovatnije morati u plej-in.

(Telegraf.rs)

Video: Zakucavanje Lenarda pored Marjanovića, ali srpski centar uzvraća "trojkom"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA