Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlična partija Micića nedovoljna za pobedu nad Voriorsima: Vasa dobio pomoć bivšeg igrača Partizana

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ratnici su pružili daleko bolje veče, ali naš reprezentativac je imao šta da kaže

  • 0
Vasilije Micić, Stef Kari Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski reprezentativac Vasilije Micić odigrao je još jednu dobru utakmicu, ali nije bilo dovoljno za pobedu Šarlot Hornetsa nad raspoloženim Golden Stejt Voriorsima, koji su na kraju slavili veoma ubedljivo rezultatom 115:97.

Tim našeg igrača vodio je u par navrata tokom prve deonice, ali to nije bilo dugog daha, pošto su Voriorsi već krajem prve četvrtine uspeli da steknu dvocifrenu prednosti od tada je nisu ispuštali.

Micić je u ovom meču odigrao 33 minuta i za to vreme na terenu je ka košu uputio sedam šuteva iz igre, pogodio jednu trojku i dve dvojke, dok je imao učinak 3/4 sa linije penala, što ukupno iznosi 10 poena. Pored toga je uhvatio dva skoka i podelio osam asistencija, a u odbrani je imao dobrih sekvenci, pa je zabeležio i dve ukradene lopte.

Njemu se pridružio bivši košarkaš Partizana Davis Bertans, koji je ubacio četiri trojke iz sedam pokušaja i tako zabeležio 14 poena. Najbolji pojedinac u Šalotu bio je Majls Bridžis sa 22 poena i devet skokova, a po 12 poena su dodala još tri igrača: Brendon Miler, Grent Vilijams i Nik Ričards.

Najbolji u pobedi Ratnika bio je Endru Vigins sa 20 poena i po osam skokova i asistencija. Stef Kari je dodao 23 poena, Trejs Džekson Dejvis 18 poena i osam skokova, Mozes Mudi 15 poena i Kris Pol 11 poena, sedam skokova i devet asistencija.

Ovo Voriorse zadržava na desetom mestu sa dve pobede više od Roketsa i skorom 39-34, dok su Hornetsi i dalje treći otpozadi sa skorom 18-55, ali treba da raduje velika minutaža za našeg Vasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA