Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Budućnost - Partizan u ABA ligi

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Borba za drugo mesto

  • 2
Košarka Evroliga KK Partizan KK Olimpijakos Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana će u okviru 25. kola ABA lige gostovati ekipi Budućnosti. Pomenute ekipe su trenutno na skoru 18-6 i nalaze se na deobi drugog mesta, te će ekipa koja trijumfuje biti u povoljnijem položaju pred plej-of.

Crno-beli u ovaj meč ulaze posle bolnog poraza od Olimpijakosa, a eventualna pobeda bi dosta uticala na polju samopouzdanja pred naredne mečeve u ABA i Evroligi.

Sa druge strane, Podgoričani su po tradiciji neugodan rival za četu Željka Obradovića, dok su u prethodnom kolu doživeli neočekivan poraz od FMP-a.

Pred pomenuti susret trener Partizana Željko Obradović naveo je da je meč podjednako bitan za obe ekipe.

- Znamo da je utakmica veoma značajna za nas i Budućnost, pobednik osigurava drugu poziciju. Probali smo ova dva dana da se spremimo. Znamo da igramo u pravoj košarkaškoj atmosferi, protiv veoma dobrog tima. Na nama je da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović.

Duel između Partizana i Budućnosti na programu je od 19.30 časova, a direktan prenos možete gledati na kanalu Arena Premium 1.

(Telegraf.rs)

Video: Najavljen film "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na Martovskom festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA